Početnici do zlatnog odličja, a mlađi pioniri zaustavljeni u finalu.

Proteklog je vikenda u Medulinu odigran međunarodni turnir za dječake i djevojčice, a Bijelo-plavi su ostvarili vrlo zapažene rezultate u obje kategorije s kojima su nastupili.

U konkurenciji početnika, osam se ekipa u skupini borilo za prvo mjesto koje vode u polufinale. Osječani su ostvarili šest pobjeda, a remizirali su protiv Željezničara (0:0). Ližnjan je poražen 12:1 (Čočaj 4, Gagulić 2, Krstić 2, Kolarević, Jaman, Mikić, Korman), zagrebačka Lokomotiva 2:0 (Jaman, Krstić), a istim je rezultatom nadigran i austrijski AC Wolfsberger (Gagulić 2). Minimalna pobjeda od 1:0 ostvarena je protiv Dubrave (Krstić), a zatim je uslijedio remi protiv Željezničara. U posljednje dvije utakmice u skupini ostvarene su dvije pobjede. Brezovica je četiri puta kapitulirala (Jaman 3, Krstić), a protiv Istre je rezultat bio 6:0 (Ižaković 2, Gagulić, Jaman, Krstić, Kolarević).
Crvena Zvezda bila je protivnik u polufinalu, a Osječani su s minimalnih 1:0 osigurali svoje mjesto u samoj završnici. Pogodak vrijedan finala djelo je Čočaja.
Finale je bilo rezervirano za okršaj Osijeka i Kustošije, a Bijelo-plavi su turnir osvojili pobjedom od 2:0. Strijelci u finalu bili su Jaman i Krstić. Dražen Jaman proglašen je najboljim igračem turnira, dok je najbolji vratar Niko Ivanković.

Mlađi pioniri srebrni

U konkurenciji mlađih pionira Osijek je do finala došao sa sedam pobjeda i jednim remijem. Protiv Brezovice je bilo 4:0 (Žulj, Perić, Farkaš, Ivaci), a protiv Istre 4:1 (Đurković 2, Sopić, Živković). Bijelo-plavi su s Goricom odigrali bez pogodaka, a zatim su ostvarili još tri pobjede s kojima su si rezervirali mjesto u polufinalu. Redom su poraženi Hrvatski Dragovoljac 4:0 (Đurković 2, Sopić, Živković), Ponikve 1:0 (Perić) te FK Kampione 2:0 (Sopić, ag).
Atletiko iz Orašja nadigran je u polufinalu, a konačan rezultat bio je 3:0 (Žulj, Perić, Konig). U borbi za prvo mjesto Osječani su snage odmjerili s Istrom. Nakon 0:0 u regularnom dijelu, sretnijim i spretnijim izvođenjem jedanaesteraca do prvog su mjesta stigli Puljani. Titulu najboljeg golmana turnira ponio je Karlo Vrljić.