Četiri gostujuće utakmice u 1. KLM.

U 1. KLM Bijelo-plavi bili su na dva gostovanja. Kadeti II i juniori II snage su omjerili sa Slavijom u Pleternici. Kadeti su došli do sigurne pobjede od 12:0, a hat-trick su na utakmici kompletirali Bungić i Novak. Bacinger je zabio dva pogotka, a po jedan su dodali Grgić, Šimičić, Tankosić i Turk.
Juniori nisu uspjeli doći do sva tri boda iako su poveli već u trećoj minuti pogotkom Bognara. Domaći su do pogotka vrijednog boda došli u 81. minuti te je utakmica završena 1:1.

Četiri boda s gostovanja u Pakracu

Mlađi pioniri i pioniri II u Pakracu s igrali s Hajdukom. Pioniri II remizirali su 1:1. Barišić je zabio u 16. minuti za vodstvo, dok su domaći u 64. zabili za konačan rezultat.
Mlađi pioniri bili su uvjerljiviji te pobjedom od 11:0 došli do sva tri boda (Jeremijaš 2, Konig 2, Perić 2, Živković 2, Đurković, Slišković, Žulj).

Šest pobjeda u sklopu 2. KLM

Pioniri III i mlađi pioniri II iz Đakova su se vratili sa šest bodova. Protiv istoimenog domaćina pioniri III slavili su sa 7:1 (Jelić 3, Sajko 2, Vrljić, Malovan), dok su mlađi pioniri II pobijedili 9:0 (Majdenić 2, Zorić 2, Jukić, Kolarik, Omerović, Rupčić, Grgić).
Početnici i predpočetnici na domaćem su terenu porazili Hypo. Za početnike je u pobjedi od 1:0 strijelac bio Marković, a predpočetnici su upisali pobjedu od 4:1 uz tri pogotka Jamana i jedan Božića.
Kod kuće su igrali i početnici II te predpočetnici II, a na suprotnoj je strani bila ekipa Slavonca. Početnici II bili su rezultatski uvjerljiviji s obzirom na to da su došli do pobjede od 8:0 (Ljubojević 2, Marković 2, Sabo 2, Kurtović, Teskera), dok je konačar rezultat kod predpočetnika II bio 8:1 (Vidović 2, Kovačević 2, Tolić, Mrkonjić, Mendeš, Vučko)

Foto: Davor Javorović/PIXSELL