Najuvjerljivije rezultate proteklog vikenda ostvarili su pioniri i mlađi pioniri.

U kategorijama pionira i mlađih pionira Osječani su ugostili Slavonac. Pioniri III zabili su 24 pogotka, a nisu primili ni jedan te su tako ostvarili najuvjerljiviju pobjedu vikenda. Posebno se istaknuo Herceg s čak 10 pogodaka (Herceg 10, Antoljak 4, Barišić 2, Jelić 2, Matković 2, Jurkić, Maras, Petrović, autogol).
Mlađi pioniri II zabili su 25 golova, ali su i primili dva. Grgić je bio strijelac osam puta, Šainović pet, a Majdenić i Omerović po tri puta. Rupčić je dodao dva pogotka, dok su se jednom na listu strijelaca upisali Begović, Jerković, Jukić i Zorić. Početnici II i predpočetnici II gostovali su u Đakovu gdje su u dva susreta osvojili šest bodova. Početnici su pobijedili 5:2 (Ljubojević 2, Posavec, Kurtović, Teskera), a predpočetnici II 5:0 (Šarčević 2, Jaman 2, Stažić).

Domaćini u 1. KLM

U svim kategorijama u sklopu 1. KLM Osijek je igrao na domaćem terenu. Pioniri i mlađi pioniri bili su bolji od Slavonije. Pioniri 3:0 uz pogotke Ivančana, Solića i Mažara, dok su mlađi pioniri pobijedili 3:1 (Đurković, Siler, Živković). Pioniri i mlađi pioniri imali su po još jednu utakmicu u rasporedu, a u goste im je došlo Đakovo. Ponovno su uslijedile dvije pobjede Bijelo-plavih. Pioniri su do bodova došli pobjedom od 1:0 (Malovan), a mlađi pioniri su utakmicu zaključili s osam pogodaka u mreži Đakovčana (Sopić 2, Konig 2, Perić, Đurković, Lukadinović, Jeremijaš).
Jedini gost koji je proteklog vikenda izašao zadovoljan iz susreta s Bijelo-plavima bio je Hypo. Oni su u kategoriji predpočetnika proslavili pobjedu od 1:3 (Božić). Početnici Osijeka izašli su kao pobjednici iz okršaja s gradskim rivalima, a konačan rezultat bio je 4:0 (Čočaj 2, Mikić, Korman).
Početnici su odigrali i prijateljski susret protiv Mladosti te ostvarili pobjedu od 4:0 (Mikić, Korman, Kolarević, Krstić).

Foto: Davor Javorović/PIXSELL