Sportski direktor i trener Bijelo-plavih nimalo ne dvoje da će Majstorović i Jugović u svemu biti korisni Bijelo-plavima.

Već i prije početka priprema za novu sezonu, igrački kadar našeg prvoligaša jači je za dva provjerena imena. Pristupili su nam Ante Majstorović (25) i Vedran Jugović (29), a njihovi su dolasci potvrda da se u Gradskom vrtu vrlo ozbiljno radi na stvaranju što bolje momčadi za iduću natjecateljsku godinu. Sportski direktor Alen Petrović ponešto je rekao o obojici novih igrača, prvo o Majstoroviću...

Svakako kvalitetan igrač, znamo to još iz prijašnjih sezona. Htjeli smo ga i ranije  angažirati, ali se nisu posložile sve potrebne kockice za transfer. Drago mi je što je s nama jer će nam donijeti i stabilnost i iskustvo u zadnju liniju. Osim nogometnih kvaliteta, za njega svi kažu da je karakteran i vrlo ozbiljan u radu, pa mislim da će se bez problema uklopiti u našu momčad.

Iskoristivost na više pozicija

Što se tiče Jugovića, on je također duže vrijeme bio „meta“ u nekoliko prijelaznih rokova, da bi sada konačno došlo do realizacije njegova dolaska.

Željeli smo ga i prošloga ljeta, potom i na zimu, međutim, morali smo ipak pričekati ovaj lipanj jer prethodno nije uspio dobiti raskid ugovora u Južnoj Koreji. Naše je dijete, a znate da uvijek pokušavamo vratiti nekoga od onih igrača koji su afirmaciju doživjeli u Gradskom vrtu, pa su onda išli negdje dalje. Radnik je na terenu, iskoristiv na više pozicija u veznom redu, pozitivac u svlačionici i tako će pomoći i stručnom stožeru, rekao je Petrović.

Skender: Nastaviti u istom tempu

Zadovoljstvo dosadašnjim poslom oko dovođenja pojačanja iskazao je i trener Dino Skender:

Sretan sam i zadovoljan što su nam pristupila ova dvojica igrača i prije početka priprema. Nadam se da ćemo nastaviti u tom tempu jer  znamo da nam treba još nekoliko pojačanja za iduću sezonu. Poznato je da radimo rekonstrukciju momčadi, a pritom je važno imati iskusnije igrače koji će pomoći u razvoju mlađim dečkima. Gledajući igračke i ljudske kvalitete Majstorovića i Jugovića, osobno mi je izuzetno drago da su nam pristupili, a upravo ćemo se fokusirati na to da i naše sljedeće akvizicije budu prije svega karakterni igrači koji će nam donijeti momčadski duh u svlačionici.