Osim dva prva mjesta, Škola nogometa na dva je turnira osvojila broncu.

Mlađi pioniri II bez primljenog pogotka osvojili su turnir u Josipovcu. U prvoj su utakmici bili bolji od Tomislava sa 6:0 (Begović 3, Majdenić, Omerović, Zorić), a nakon toga su s 3:0 porazili Višnjevac (Majdenić, Rupčić, ag). Bijelo plavi su u finalu, s konačnih 4:0, svladali Radnik te tako osvojili najsjajnije odličje.

Predpočetnici zlatni u Starim Jankovcima

Uz gol-razliku od 33:2 u četiri odigrane utakmice predpočetnici su došli do prvog mjesta u Starim Jankovcima. Turnir je otvoren pobjedom od 8:1 protiv HAŠK-a (Tomić 3, Vučko 2, Kiraly, Mrkonjić, Vidović), a nakon toga uslijedila je pobjeda od 15:0 protiv Sokola (Vučko 5, Kiraly 4, Mrkonjić 2, Kraljević, Kurtović, Tomić, Vidović). Utakmica protiv Radničkog iz Županje završila je 7:0, dok su u borbi za prvo mjesto Osječani nadigrali Vinkovce s 3:1 uz hat-trick Tomića.

Dva treća mjesta

Iako nisu izgubili utakmicu te su u šest susreta primili samo jedan pogodak, početnici II osvojili su treće mjesto na turniru koji je organizirao NK Grafičar. Bijelo-plavi su nakon prolaska skupine igrali novu skupinu u kojoj su ostvarili dvije pobjede te remi protiv Hypa (1:1), koji se pokazao kao ključan. Rezultat je to koji ih izbacio iz utrke za prvo mjesto te i ih u borbi za broncu spojio s Čepinom, koji su svladali s 2:0.
Početnici su do bronce došli na vrlo jakom međunarodnom turniru u Velikoj Gorici.  Nakon pet pobjeda, uslijedio je poraz od Crvene Zvezde. Zatim su Bijelo-plavi ostvarili još pet pobjeda te se u polufinalu susreli s Lokomotivom. Nakon 0:0 u regularnom dijelu, Zagrepčani su bili spretniji u penalima te s konačnih 3:2 prošli dalje. Početnici su utakmicu za treće mjesto igrali protiv Partizana i ostvarili pobjedu od 3:0.

Kvalitetna liga mladeži

U 1. KLM Pioniri II i mlađi pioniri gostovali su kod Sloge iz Nove Gradiške. Pioniri su do tri boda došli pobjedom od 2:1 (Solić, Trbojević), dok su mlađi pioniri proslavili pobjedu od 6:0 (Sopić 3, Đurković, Konig, Perić).
Mlađi pioniri II poraženi su od Hypa s 4:1 u sklopu 2. KLM.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL