Osijek je u tom razdoblju igre pritisnuo rumunjsku momčad i šteta što to nije materijalizirao još ponekim golom…

Prva reakcija svih u osječkom taboru nakon provjere s rumunjskim Sepsijem je bila kako je Osijek morao ovaj susret riješiti u svoju korist. To se odnosi na razdoblje do 60 minute kada je na terenu bila zasigurno jača i kompaktnija osječka momčad koja je u potpunosti natjerala suparnika na defanzivu i rijetke dolaske pred Ivušićeva vrata.

Odigrali smo sigurno vrlo zahtjevnu utakmicu, oni su ipak momčad iz gornjeg dijela ljestvice u svom prvenstvu. Bili smo vrlo dobri u prvom poluvremenu i još tih 15 minuta nastavka, kada smo imali i vodstvo te još nekoliko odličnih prillika. Dakle, trebali smo voditi 2-3 gola razlike, ali smo olako propustili te šanse. I onda smo izmijenili praktički cijelu momčad, da bismo pružili priliku i drugima. Žao mi je što su igrači s klupe pokazali to početno nesnalaženje kada su ušli na teren, pa su odmah primili gol. No, moram i te dečke pohvaliti jer su nakon toga odigrali dobro, konsolidirali se i šteta što nisu uspjeli doći do pogotka za pobjedu, istaknuo je pomoćni trener Karlo Primorac.

Dobili još neke odgovore

Skenderov asistent je dodao kako je dobro da su Osječani neplanirano popunili još jedan termin u odigravanju kontrolnih ogleda. Protivnik je igrao na način na koji će se vjerojatno veći broj hrvatskih prvoligaša postaviti u dvobojima s Osijekom, pa se i tomu treba prilagođavati…

Dobili smo i ovaj puta neke odgovore, tako je to na svakoj utakmici. Imame neke nove spoznaje i po pitanju igrača koji su nam se nedavno priključili, vidjeli smo što i koliko oni mogu. Jako dobro su prihvatili ono što se od njih traži, tako da sam mišljenja da nam je jako dobro došla ova provjera. Prije svega u komunikaciji između onih koji su već  bili ovdje nositelji igre i pojačanja koje smo doveli. Siguran sam da smo na dobrom putu i da ćemo ove pripreme iskoristiti na najbolji mogući način.