Iskusni čuvar mreže te veznjak Osijeka II karijeru nastavljaju u klubu iz Sjeverne Irske.

Dvojica dosadašnjih nogometaša Osijeka, vratar Marijan Antolović i veznjak naše B momčadi Hrvoje Plum, karijeru nastavljaju u Sjevernoj Irskoj. Obojica su postali članovi Glentorana, profesionalnog kluba koji se natječe u tamošnjem Premiershipu. Iskusnom čuvaru mreže (30) to će biti osma postaja u karijeri, nakon što je branio za Cibaliju, Legiju iz Varšave, Borac iz Banja Luke, sarajevski Željezničar, izraelski Hapeol Haifa, slovenski Koper i naš Osijek.

Zahvala Bijelo-plavima

Antolović nam se javio iz Ujedinjenog Kraljevstva, ističući kako je potpisao jednogodišnji ugovor.

Klub je preuzeo novi vlasnik, koliko sam čuo riječ je o jednom Irancu, pa su sada porasle i rezultatske ambicije. Osijeku se želim ovim putem posebno zahvaliti na svemu, uz najbolje želje svojim dosadašnjim suigračima i svima ostalima. To će svakako ostati moj klub kojega ću i dalje sa zanimanjem pratiti i veseliti se njegovim uspjesima, rekao je Vinkovčanin koji je dvije godine proveo u Gradskom vrtu.

I Plum potpisao na godinu dana

Što se tiče 25-godišnjeg Pluma, on je prvo bio u mlađim kategorijama Bijelo-plavih, zatim je išao u zagrebački Dinamo koji ga je posudio u Sesvete da bi se kasnije okušao u Lokomotivi. U posljednje četiri godine nastupao je za Dugopolje, Cibaliju i Osijek II. I on se sa svojim novim klubom dogovorio za suradnju na 12 mjeseci, uz mogućnost produženja ugovora. Marijanu i Hrvoju Nogometni klub Osijek želi puno sreće i uspjeha u nastavku igračke karijere.

Foto: PIXSELL