Tekstualni prijenos pripremne utakmice Osijek - F.C. Kobenhavn. Utakmica počinje u 17 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

OSIJEK - FC KOBENHAVN 2:0

90' utakmica je završila na najljepši način za Bijelo-plave koji su svladali najbolju dansku momčad i zaslužuju čestitke za ovih 90 minuta!

88' igru napušta dvostruki strijelac Marić, zamijenio ga je mladi Bliznac. U igri je i Todoroski umjesto Bočkaja. 

86' izlazi Šorša, ušao je Almeida. 

86' iz daljine pokušava Bengtsson, nije bio precizan. 

83' na klupu odlazi Mance, ušao je Durdov. 

82' dobar udarac Zece, Ivušić je obranio. 

79' Bartolec je bio neodlučan, Marić je opet pokazao svoj golgeterski instikt, pobjegao svome čuvaru i sa 14 metara poslao loptu u desnu stranu nemoćnog vratara Kopenhagena za 2:0!

79' 2:0 - MARIĆ

77' Osijek je došao u vodstvo! Gutieri je sjajnom dugačkom loptom omogućio Mariću da pobjegne Bengtssonu i dođe pred Grytebusta. Uslijedio je precizan udarac po travi i lopta je u mreži!

77' 1:0 - MARIĆ

76' izlazi Fischer, na terenu je Daghim. 

74' ušao je Todorov umjesto Kleinheislera. 

72' opet je Mance na udarcu, lopta je pogodila Stagea i zamalo otišla pokraj desne vratnice. Prethodno je praktički sve obavio rastrčani Bočkaj koji sudjeluje gotovo u svim akcijama našeg prvoligaša. 

71' nakon kornera u šansi je Škorić, nije dobro "zahvatio" loptu koja mu bježi ispod noge...

70' kombiniraju Kleinheisler i Bočkaj koji puca, ali je njegov udarac blokiran. 

68' pucao je Mance, dobro je to učinio, međutim, siguran je Grytebust. 

68' igru je napustio N'Doye, a sada je na terenu Daramy. 

67' Kleinheisler je pogurnut na 17 metara od protivničkih vratiju, kada je pokušao pucati, no sudac nije dosudio slobodan udarac. 

64' Majstorović spašava ispred N'Doyea pravovremnim uklizavanjem kada je Senegalac pojurio prema Ivušiću. 

63' ulazi Bartolec, izašao je Varela, dok je umjesto Skova u igri Holse. 

57' "zicer" za Kopenhagen. Centrirao je Bengtsson, a Sotiriou "ukllzao" na prizemnu loptu i sa šest metara prebacio gredu. 

56' i dalje gledamo zanimljiv ogled u kojem je danski prvak sada nešto dominantniji. 

50' ušao je Sotiriou umjesto Winda. 

49' koristimo prigodu za ispriku našim navijačima jer nisu u mogućnosti gledati TV stream, no na takve tehničke poteškoće naš Klub ipak ne može utjecati. 

47' Bočkaj je stavio na iskušenje suparničkog vratara koji je ipak zadržao loptu upućenu u desni kut. 

46' odmah su priprijetili nogometaši danskog prvaka. Varela je ubacio s desnog boka, a N' Doye zakasnio za dijelić sekunde. 

46' počelo je drugo poluvrijeme, na travnjaku su iste jedanaestorice kod obje momčadi, osim što je kod Osijeka ušao Jugović umjesto Žapera dok je na vratima Kopenhagena sada Grytebust. 

45' vrlo dobro su Bijelo-plavi odradili prvo poluvrijeme, bilo je obostrano povoljnih prigoda, ali još nismo vidjeli pogodak u igri otvorenog "garda". 

38' opasno prijeti Kopenhagen. Prvo je glavom pucao Skov, no loše je to bilo, da bi lopta došla do Fischera koji puca u padu s desetak metara, srećom pa nije pogodio. 

33' udarac Bočkaja iz daljine, lopta ide iznad grede. 

31' opasna kontra naše momčadi 3 na 2, no Žaper nije uspio loptu "proturiti" Mariću koji je bio sam na desnoj strani...

29' a sada idealna prigoda za Bijelo-plave! Marić je u šesnaestercu asistirao Bočkaju koji puca svojom "ljevicom", ali sa 14-15 metara ne pogađa okvir vratiju. 

28' prva prigoda za Osječane. Šorša je zdesna vratio loptu u sredinu kaznenog prostora, pucao je Žaper, a Zeca blokirao njegov udarac. 

22' polovica prvog dijela utakmice, Osijek dobro parira vrlo kvalitetnom protivniku.

18' Skov prijeti iz "slobodnjaka", Ivušić je još jednom siguran. 

16' odlična prigoda za Dance. Majstorović je pogriješio u proigravanju, Skov daje loiptu za Winda koji izbija ispred Ivušića, međutim, osječki je vratar napustio gol-liniju i odličnom reakcijom sačuvao mrežu. 

12' za sada još nema pravih uzbuđenja na terenu. 

4' Mance s desnog krila ulazi u kazneni prostor, uslijedio je precizan udarac, no finski reprezentativni vratar Joronen je siguran u svojoj prvoj intervenciji. 

1' utakmica je počela. 

Glavni sudac je Philipp Duscher iz Graza. 

Kopenhagen će istrčati u sastavu: Joronen, Varela, Stage, Bengtsson, Nelsson, Zeca, Falk, Skov, Fischer, Wind i N' Doye. 

Za Osijek će u posljednjoj provjeri na austrijskim pripremama igrati: Ivušić, Škorić, Gutieri, Majstorović, Šorša, Žaper, Pilj, Kleinheisler, Bočkaj, Marić i Mance. 

Pozdrav iz Kumberga! Očekujemo početak susreta između našeg prvoligaša i prvaka Danske, FC Kopenhagena.