Prvo će svoje pogodnosti moći iskoristiti vlasnici prošlosezonskih godišnjih i polugodišnjih ulaznica

  1. Vlasnici prošlosezonskih ulaznica (godišnje i polugodišnje) ove sezone imaju prioritet u kupovini godišnjih ulaznica i time mogućnost zadržavanja svoga mjesta na tribini.
  2. Nove godišnje ulaznice za prošlogodišnje vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica bit će u prodaji od četvrtka, 11. srpnja
  3. Godišnji pretplatnici za sezonu 2019/20. uz kupovinu ulaznica dobit će i voucher za dodatnih 50% popusta na kupovinu ulaznice za tri moguća pretkola UEFA Europa lige.
  4. Prodaja godišnjih ulaznica odvija se u prostorijama Kluba, u loži ispod zapadne tribine (ulaz G6), svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati. 
  5. Pretprodaja za prošlogodišnje pretplatnike traje od  11. do 13. srpnja, dok redovna prodaja za sve ostale kreće od 15. srpnja.
  6. Kupovina paketa ulaznica kroz godišnju ulaznicu osigurava značajne popuste u odnosu na pojedinačne ulaznice, a ako istu kupite kao član Bijelo-plavog kluba, cijena će biti dodatnih 50% niža!
  7. Svi članovi s važećom NK Osijek članskom iskaznicom ostvaruju popust, a isto vrijedi i za sve nove članove, koji će prvi puta upoznati sve pogodnosti Bijelo-plavog klubaČlanstvo u Bijelo-plavom klubu je, kao i do sada, besplatno!
  8. Na primjeru jednog navijača koji nije član Bijelo-plavog kluba, a koji bi na Istoku popratio 20 utakmica u sezoni koja nam predstoji, kada bi kupio pojedinačnu ulaznicu po punoj cijeni od 60 kuna, u sezoni bi potrošio 1.200 kuna (ili 600 kuna kao član Bijelo-plavog kluba). Ako se pak odluči kupiti svoju godišnju ulaznicu, cijena će biti umanjena za 800 kuna, tako da će iznositi samo 400 kuna.
  9. Navedeno se još može umanjiti za 50% kao član Bijelo-plavog kluba, tako da će navijača na Istoku godišnja karta u konačnici koštati 200 kuna, umjesto pune cijene od 1.200 kuna!
  10. I ove godine godišnja ulaznica vrijedi za  sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, za utakmice Kupa (osim finala), sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek i utakmice Druge lige. 

Sve pojedinosti i kompletne cijene svih opcija godišnjih ulaznica možete pronaći na linku.