Tekstualni prijenos utakmice protiv Belupa. Utakmica počinje u 19 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

OSIJEK - SLAVEN BELUPO 2:0

90' + 3 utakmica je završena zasluženom i sigurnom pobjedom Bijelo-plavih. 

90' puca Marić, brani to Filipović.

89' Lopa je zamijenio ozlijeđenog Bočkaja. 

86' sjajna akcija u kojoj je Žaper poslao loptu prema Manceu, ovaj je glavom proslijedio za Marića kojemu Nowak ne može ništa, osječki napadač mu bježi i onda rutinski loptu šalje pokraj istrčalog Filipovića za 2:0. 

86' GOOOOOOL 2:0 - MARIĆ

85' drugi žuti, što znači i crveni karton za stopera gostiju Međimorca zbog prekršaja nad Marićem. Slaven Belupo ostaje s igračem manje. 

83' na klupu odlazi Pilj, ušao je Mioč. 

80' sada pokušavaju i Koprivničani. Pucao je Mladen u svom prvom kontaktu s loptom, nije to bio težak zadatak za Ivušića. 

77' ušao je Mladen umjesto Bogojevića. 

75' prava prigoda za Bijelo-plave. Majstorović puca glavom sa 6 metara, lopta ipak ne ulazi u mrežu jer je bila velika gužva pred Filipovićem. 

74' Osječani traže kazneni udarac. Škorić je odlično proigrao utrčalog Marića na kojega u šesnaestercu kreće Međimorec. Marić pada, svi na tribinama i klupi Osijeka skaču smatrajući da je to čisti jedanaesterac, no to ne misli i sudac Jović. 

73' izlazi Kleinheisler, ušao je povratnik u osječke redove Jugović. 

71' Šorša asistira Manceu koji je opet velika prijetnja gostima, međutim, loptu šalje iznad vratiju. 

69' "požutio" je Kleinheisler. 

68' Pilj je pokušao iz daljine, lopta ne ide u okvir vratiju. 

61' opet prijeti Mance. Marić ga je dobro uposlio, naš je novi centarfor u pratnji Nowaka krenuo prema Filipoviću, pucao s desetak metara, a gostujući vratar uspio spriječiti pogodak. 

56' prva zamjena na utakmici. Ušao je Glavčić umjesto Gode. 

53' Mance glavom šalje loptu u gredu sa 7 metara nakon novog Bočkajevog ubačaja iz kuta. Imali su sada gosti i sreće. 

48' prva prigoda u nastavku. Bočkaj idealno centrira s lijevog krila, Mance dobro puca glavom u desni kut, no Filipović spašava Koprivničane. 

46' ulazimo u drugih 45 minuta, nema izmjena ni kod Osijeka, ni u sastavu Slaven Belupa. 

45' završeno je prvo poluvrijeme u kojem je Osijek bio poduzetniji i zasluženo vodi. 

43' Osijek dolazi u vodstvo! Goda se nije baš najbolje snašao s loptom u nogama, osjetio je to Mance i krenuo na loptu s kojom ulazi u kazneni prostor i s desne strane bez problema pogađa suprotni kut za 1:0. 

43' GOOOOOOL 1:0 - MANCE

39' bilo je neugodno za Koprivničane nakon novog ubačaja Bočkaja s lijeve strane, lopta prolazi kroz peterac, no nitko je od Osječana ne sustiže...

37' Bočkaj ubacuje za Žapera koji ne oklijeva pri udarcu, ali je lopta pogodila Nowaka u prilično opasnoj situaciji za goste.  

35' pokušaj Mancea sa 18 metara, nije bio precizan. 

29' pucao je Žaper, a Filipović nije imao problema prilikom svoje prve intervencije. 

22' prva prigoda i to za Osječane. Marić je "ukrao" loptu Međimorcu, potom je proigrao Kleinheislera, a ovaj centrirao na glavu Šorše. Uslijedio je udarac čelom s desetak metara iskosa na desnoj strani, no bilo je to ipak neprecizno. 

18' na tribinama je 2.251 gledatelj. 

13' za sada je to mirnih desetak minuta na terenu. 

1' počeo je susret u Gradskom vrtu, sretno naši Bijelo-plavi!

Glavni sudac je F. Jović (Zagreb) kojemu će u ovoj premijeri pomagati sugrađani I. Modrić i L. Pušić. 

Za goste iz Koprivnice će nastupiti: Filipović, Međimorec, Nowak, Karamarko, Delić, Paracki, Čanađija, Puclin, Goda, Bogojević i Ejupi. Na klupi su: Šugić, Zirdum, Martinaga, Glavčić, Plantak, Brković, Mateus, Mladen i Iharoš. 

Za Bijelo-plave će igrati: Ivušić, Škorić, Šutalo, Majstorović, Šorša, Žaper, Kleinheisler, Pilj, Bočkaj, Marić i Mance. Na klupi je čak 12 pričuva, čime su Osječani ispunili kvotu po novom pravilu HNS-a o broju rezervnih igrača. To su: Malenica, Šimunec, Gutieri, Jugović, Kamenar, Lopa, Dugandžić, Špoljarić, Mioč, Lončar, Todoroski i Marin. 

Dobar vam dan i pozdrav svima koji će na našem webu pratiti susret 1. kola nove sezone HNL-a između Osijeka i Slaven Belupa!