Kormilar Osijeka u najavi ističe kako su i njegovi igrači svjesni da mogu eliminirati Bugare, ali i da će to biti teška zadaća.

Uobičajenu konferenciju za novinare odradio je naš trener Dino Skender uoči uzvratnog susreta 2. pretkola Europske lige s bugarskim CSKA-om. Doznali smo kako u konkurenciji neće biti ozlijeđeni Jugović i Dugandžić, a svi ostali igrači su spremni i jedva čekaju početak utakmice. Rezultat iz prvog dvoboja je na strani protivnika (1:0), međutim, Skender vjeruje kako će njegova momčad biti na maksimumu u svakom pogledu i da će na kraju s navijačima proslaviti plasman u daljnje natjecanje.

Napadački, ali ne i nestrpljivo

Da će biti teško, to svi znaju jer CSKA, po riječima našeg trenera, svakako zaslužuje respekt, a u Sofiji nije uspio dominirati jer je Osijek bio dobar i onemogućio suparniku da razvije svoju igru. Jasno je da će pristup morati biti napadački, što dakako ne isključuje strpljivost u igri Bijelo-plavih jer susret može potrajati i 120 minuta… Promjena u sastavu najvjerojatnije neće biti u odnosu na prvi ogled, a sve što je rekao Dino Skender poslušajte i pogledajte ovdje: