Treneru naše momčadi je teško pala nesretna eliminacija iz Europe, najviše zbog navijača koji su odlično bodrili Bijelo-plave.

Još su dugo nakon utakmice Dino Skender i njegovi suradnici iz stručnog stožera ostali na stadionu nakon utakmice s CSKA-om. Teško je bilo prihvatiti eliminaciju iz Europe pri spoznaji da je Osijek u obje utakmice nadigrao svoga protivnika, anulirao je i njegovu prednost iz prvog dvoboja, međutim, jedanaesterci su presudili u koristi bugarske momčadi. I na konferenciji za novinare Skender je govorio o tomu da Osijek nije zaslužio eliminaciju.

Dodatno osnažiti momčad

Najviše mu je bilo žao zbog navijača koji su se okupili u većem broju i bili odlična potpora Bijelo-plavima, a jasno je da je konačan rasplet teško pao svim igračima. No, Dino je iskazao nadu i vjeru da će se Osječanima negdje vratiti ovo što je sada ispušteno u nesretnim okolnostima, naglašavajući kako momčad treba ostati na okupu i biti dodatno osnažena s još dva, tri prava pojačanja da bi na preostala dva kolosijeka bila što bolja i uspješnija. Cjelovitu pressicu našeg trenera pogledajte ovdje: