Europa je iza nas i sve su misli usmjerene na prvenstvenu utrku i nedjeljni ogled sa Zaprešićanima.

Vjerovali su Osječani da će produžiti svoj boravak u Europi ove sezone, no kako se to spletom okolnosti nije dogodilo tuga i razočaranje ne smiju potrajati u svlačionici Bijelo-plavih. Odmah sve misli moraju biti usmjerene na prvenstvenu utrku u HNL-u jer naš prvoligaš i ove sezone imaju jasno izraženu ambiciju pozicionirati se pri samome vrhu ljestvice.

Ne vrijedi nam previše žaliti za propuštenim. Šteta je što nismo uspjeli, posebice jer smo svi uvjereni da smo bolja momčad od CSKA, ali je to sada iza nas. Ne smijemo dopustiti nikakvo iznenađenje u nedjelju protiv Intera i to nam je trenutno najvažnija zadaća. Osvojiti sva tri boda, odlučno poručuje najmlađi osječki prvotimac Boško Šutalo.

Svaki je bod podjednako važan

Nakon prva dva kola Osijek ima polovičan učinak i sigurno je jako bitno ostvariti u trećem nastupu, a drugom domaćem, ispuniti očekivanja.

To ne bi trebalo biti upitno, bez obzira i na potrošnju koja je bila u prethodnoj europskoj utakmici u kojoj smo igrali 120 minuta prije samo nekoliko dana. Znamo koliko nam je svaki bod važan i tako se moramo postaviti u svakom susretu, pa tako i u ovom predstojećem. Jači smo od Intera, to ne bi smjelo biti ni trenutka upitno, ali ne dolaze pobjede same od sebe. Naravno da sam optimist i da ne sumnjam kako ćemo nakon nedjelje imati tri boda više na svom kontu.