Naš je trener izjavio da su obje momčadi imale svoje šanse i za preostala dva boda, a Osijek je u nastavku bio puno bolji.

Pregršt je uzbuđenja bilo tijekom susreta između Rijeke i Osijeka na Rujevici. O tomu su govorila i dvojica trenera po svršetku derbija, a Dino Skender je već u prvoj rečenici istaknuo kako je to bila – luda utakmica! Imajući u vidu činjenicu da su Osječani uspjeli izjednačiti u samoj završnici susreta te da je domaćin u sudačkoj nadoknadi imao mat-situaciju za pobjedu, trener Bijelo-plavih je zaključio kako ne može biti nezadovoljan pobjedom bodova. Dodao je kako je njegova momčad slabije odigrala prvo poluvrijeme, no u nastavku je potpuno dominirala i zasluženo došla do pogotka za konačnih 1:1.

Mogli i do preokreta

Za Rijeku je rekao da iz čvrste obrane opasno kreće u kontru, a od svojih je igrača u drugih 45 minuta dobio ono što je tražio od samoga početka: agilnost i pritisak prema suparničkim vratima. Mogli su gosti i do potpunog preokreta nakon izjednačenja jer je bilo dosta uzbuđenja pred vratima Prskala, no kako je Skender spomenuo, možda je u svim okolnostima koje su pratile utakmicu to ipak bilo presmjelo očekivati…