Proteklog vikenda odigrane su utakmice I. kvalitetnih liga koje su bile u znaku derbija. Početnici i predpočetnici gostovali su u Đakovu, dok su juniori bili gosti u Vinkovcima.

U subotu su početnici igrali važnu utakmicu protiv Đakovo Croatie, u kojoj su tražili pobjedu kako bi obranili prvo mjesto i dodatno poboljšali svoju gol razliku koja je do tada bila velikih +113. Utakmica je protekla u dominaciji malih bijelo-plavih koji su na kraju i slavili rezultatom 2:4 (1:3). S tom pobjedom naši početnici sada su napravili razliku od 6 bodova na tablici između njih i drugoplasiranog Đakova.

Nedjelja je bila predodređena za slavonski derbi, u ovom slučaju, juniorski. Naime, momčad vinkovačke Cibalije dočekala je juniore NK Osijek.
Cibalija je dočekala svoje goste kao prva na tablici, s dva boda, ali i dvije utakmice više od bijelo-plavih. Kako i priliči pravom slavonskom derbiju, utakmica je bila tvrda, napeta, sve do samog kraja. Osječani su imali vodstvo na poluvremenu, no nebesko plavi su uspjeli do kraja izjednačiti te se tako još jedno vrijeme zadržali na vrhu prvenstvene tablice. 
Bruno Brlič bio je strijelac za Osijek u 9.minuti, dok je za Cibaliju zabio Matej Meštrović u 72.minuti.

Ostali rezultati naših selekcija nalaze se niže u tekstu, uz napomenu kako su nedjeljne utakmice Pionira II i Pionira Mlađih II s Jedinstvom, odgođene.

Subota
Đakovo vs Predpočetnici 0:2
Slavonija vs Pioniri II 4:1
(0:1 Miškić, 1:1 Štetić, 2:1 Mautner, 3:1 Smojver, 4:1 Smojver)
Slavonija vs Pioniri Mlađi 1:2
(0:1 Galušić, 1:1 Hodak, 1:2 Miljanić)
Nedjelja
Cibalia vs Kadeti II 0:0