Naš standardni prvotimac ističe da će Osijek morati biti u dobrom izdanju kako bi ostvario još jednu pobjedu.

Na svom trećem gostovanju u ovosezonskoj borbi za bodove Bijelo-plavi će za protivnika imati momčad Istre 1961. Očito je da su se Puljani stabilizirali i da u ovom prvenstvu žele napraviti iskorak u odnosu na prethodnu natjecateljsku godinu. No, to ne mijenja želje i planove Bijelo-plavih uoči utakmice.

Nismo mi nijednog protivnika olako shvatili, nećemo ni Istru. Izgledaju dobro ove sezone, igraju pred svojom publikom i sigurno će nas opet htjeti iznenaditi kao što je to bio slučaj prije nekoliko mjeseci. Međutim, mi želimo novim bodovima potvrditi pobjedu nad Hajdukom i učvrstiti se u vrhu ljestvice, riječi su Petra Bočkaja, standardnog osječkog prvotimca.

Odluka je na treneru

Pero igra standardno dobro na poziciji lijevog bočnog, a moguće je da u Puli bude pomaknut u sredinu jer nema Kleinheislera i Žapera.

To je na treneru, a na nama je da produžimo razdoblje dobre igre od početka do kraja utakmice i da budemo opasni i što konkretniji. Želimo se nametnuti, tako smo se postavili i u sva tri prethodna derbija, tako ćemo igrati i s Puljanima. Uvažavam i njihovu želju da učine što je više moguće i očekujem da će dati sve od sebe. Moramo i mi da bismo uzeli sva tri boda.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL