Tekstualni prijenos prijateljske utakmice u Velikoj. Utakmica počinje u 16:30 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

OSIJEK - RADNIK 2:2

90' utakmica je završena neriješenim rezultatom. Osječani su imali više od igre, ali nisu baš iskazali mirnoću u završnici svojih akcija. 

88' udarac glavom Majstorovića, lopta odlazi preko grede. 

85' Nigerijac je sam izveo najstrožu kaznu i to vrlo precizno pogodivši lijevi gornji kut. 

85' 2:2 - MBAKOGU (11m)

84' jedanaesterac za Osijek. Despotović je srušio Mbakogua i to je klasičan kazneni udarac zbog kojega je stoper Radnika zaradio i drugi žuti karton. 

81' Silva se dobro probio u kazneni prostor i onda pucao, a Hodžić se još jednom iskazao dobrom intervencijom. 

77' žuti karton za Šoršu. 

76' na klupu odlaze Gutieri, Jugović i Ndockyt, u igri su Šorša, Mioč i Dugandžić. 

75' jako dobar ubačaj Silve, u petercu na loptu kreće Mbakogu skreće je prema mreži, ali je Hodžić sjajno obranio!

69' kod Radnika ulazi Ilić umjesto Popare. 

67' pokušaj Majstorovića glavom nije išao u okvir vratiju. 

65' igru napuštaju Talys, Marić i Mance, ušli su Marin, Špoljarić i Mbakogu. 

64' "zicer" za Mancea! Pilj ga je idealno proigrao u "dubinu", napadač Osijeka je sam ispred Hodžića, ali ni to nije dovoljno za izjednačenje. Vratar Radnika je nogom obranio udarac Mancea sa 7 metara. 

60' Silva šalje dobru loptu u sredinu, Mance je na udarcu kojega je blokirao Šubert, pa je samo korner za Osijek. 

60' Silva puca s desne strane, Hodžić je obranio. 

58' "požutio" je i Motika. 

57' veliku prigodu propušta Pilj. Mance je dobro centrirao, Pilj pucao neometan sa 11 metara, ali je poslao loptu pokraj lijeve vratnice. 

54' žuti karton dobio je Despotović. 

48' Radnik vodi u Velikoj. Mekić je poslao loptu prema kaznenom prostoru, na nju je krenuo Malenica, no Motika je ipak brži i lako je zaobišao osječkog vratara te pogodio praznu mrežu. 

48' 1:2 - MOTIKA

46' počinje drugi dio susreta. U osječkom sastavu samo jedna izmjena, ušao je Ćosić na stoperu umjesto Lončara. Što se tiče Radnika, njihov je trener u svlačionici ostavio šestoricu igrača: Bečelića, Simonovića, Plavšića, Gogića, Bradonjića i Zukića. Umjesto njih igraju: Vasić, Šubert, Popara, Đurić, Peco i Maksimović. 

45' kraj prvog poluvremena u kojem su obje momčadi postigle po jedan pogodak, a Bijelo-plavi su malo konkretnije pritisnuli svoga protivnika u posljednjih desetak minuta. 

44' vrlo dobar udarac Pilja s 15 metara, gađao je donji lijevi kut, a Hodžić se morao ispružiti da bi loptu izbacio u korner. 

43' Marić sada i sam pokušava, nije loše ciljao s ruba kaznenog prostora, međutim, ipak malo iznad grede. 

42' Marić visokom loptom traži Mancea koji je u petercu, ali je to ipak bilo - previsoko. 

40' na drugoj strani slična situacija za Mancea. Njegov pokušaj zaustavlja Hodžić. 

38' Mekić je u zoni udarca, nije to učinio baš najbolje. 

31' Momčad iz Bijeljine je izjednačila također iz prvog opasnijeg napada. Bradonjić je lijepo asistirao Motiki koji s desnog krila ulazi neometan u šesnaesterac i onda vrlo snažnim i preciznim udarcem neobranjivo pogađa mrežu. 

31' 1:1 - MOTIKA

29' Mance je u kaznenom prostoru, otvorila mu se situacija za udarac, međutim, naš centarfor nije bio precizan malo iskosa s lijeve strane. 

24' sada je u još boljoj situaciji bio Pilj. Pucao je s iste udaljenosti, no lopta je ovaj puta prošla pola metra pokraj desne vratnice. 

21' iz prvog ozbiljnijeg pokušaja Osijek je došao u vodstvo. Talys je primio loptu na lijevom krilu, krenuo prema šesnaestercu i onda pucao sa 17 metara. Lopta je "zakačila" Simonovića i prevarila vratara Hodžića koji je ostao na "krivoj" nozi te završila u mreži. 

21' 1:0 - TALYS

20' nema još udaraca prema vratima. 

10' ravnopravnih desetak uvodnih minuta, bez prigoda. 

1' utakmica je upravo započela. 

Sudit će D. Kurtović, a pomoćnici su mu I. Babić i O. Romić (svi iz Osijeka). 

Za Radnik igraju: Hodžić, Bečelić, Simonović, Despotović, Radović, Plavšić, Gogić, Mekić, Motika, Bradonjić i Zukić. Pričuve su: Bilobrk, Šubert, Ilić, Peco, Popara, Vasić, Đurić i Maksimović. 

Za Osječane će od početka susreta zaigrati: Malenica, Lončar, Gutieri, Majstorović, Silva, Talys, Jugović, Ndockyt, Pilj, Marić i Mance. Na klupi su: Ivušić, Dugandžić, Špoljarić, Šorša, Mioč, Ćosić, Mbakogu i Marin. Zbog lakših ozljeda izostaju Lopa i Kamenar, a ozlijeđenih Grgića i Bočkaja te reprezentativaca Škorića, Kleinheislera, Šutala i Žapera. 

Pozdrav iz "Zlatne doline" sa stadiona SRC Velika! Očekujemo početak prijateljske međunarodne utakmice između Osijeka i bosansko-hercegovačkog Radnika iz Bijeljine.