Naš veznjak ističe kako Bijelo-plavi u nedjelju trebaju potvrditi kvalitetu i svoje ambicije u državnom prvenstvu.

U četiri dosadašnja domaća nastupa Osječani su ostvarili tri pobjede i jedan remi stoga je razumljivo, pa i logično da u petom nastupu pred svojim navijačima očekuju još jedan trijumf za kojega su se ovih dana i pripremali na trenizima. U javnim istupima naših prvotimaca nikada nema bahatosti i prepotencije, no optimizam je svakako prisutan, što potvrđuju i riječi Vedrana Jugovića:

Imali smo dobar niz u derbijima, u Puli je potom bilo dosta tvrdo, a sada moramo potvrditi kvalitetu i ambicije. Svakako imamo priliku i za dobru igru i za isto takav rezultat. Želimo pokazati da ne biramo utakmice, da u svaku ulazimo s istim žarom i tako bi stalno trebalo biti. Jedino to nas može dovesti do cilja, rekao je iskusni veznjak Bijelo-plavih.

Gradski vrt mora ostati neosvojiva utvrda

Što se tiče Varaždinaca, njihovi dosadašnji nastupi pokazuju da će imati tešku i neizvjesnu sezonu. No, to ne smije uljuljkati nedjeljnog domaćina.

Gledao sam neke njihove utakmice, protiv Rijeke recimo, kada su bili sasvim solidni iako su izgubili. U Osijeku im neće biti mog nekadašnjeg suigrača Benka što im je svakako hendikep, no sigurno je da svaka momčad u HNL-u ima određenu kvalitetu. Ipak ne bih previše govorio o njima. Bitno je da mi budemo pravi i odradimo posao najbolje što možemo. Apsolutno smo favoriti i ne treba od toga bježati. Imamo dobru navijačku podršku, Gradski vrt je postao utvrda koju dugo nije uspio srušiti, stoga očekujem nastavak uspješne serije i što više gledatelja na tribinama.