Kapetan Osijeka ne želi se previše vraćati na propušteno, nego razmišlja o tomu kako osvojiti bodove u petak.

Još su nogometaši Osijeka ljuti sami na sebe jer im se neobjašnjivo dogodio pad u posljednjim minutama dvoboja s Varaždinom koji je uzrokovao gubitak dva boda na domaćem terenu. Kapetan Mile Škorić nije tražio nikakve alibije ni opravdanja, svjestan da su igrači imali kolektivan „blackout“ koji je protivniku omogućio dvostruku egzekuciju.

Neće nam se to više ponoviti, u to sam siguran! Može se utakmica, dakako, izgubiti, može se spletom niza okolnosti ostati bez bodova, ali na takav način se ne smije ispustiti pobjeda. No, sada više ne želim razmišljati o tomu, što smo imali za prokomentirati to smo učinili proteklih dana i moramo se isključivo koncentrirati na petak i Lokomotivu.

Uzdati se u vlastite mogućnosti

„Lokosi“ su i ove sezone izravan konkurent Osječanima u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice i jasno je da bi pobjeda u takvim okolnostima imala još i veću težinu.

Oni su u dosta dobroj formi, a mi moramo ispravljati ono što smo „uprskali“ u prošlom kolu. Bilo bi idealno kada bismo se kući vratili sasvim zadovoljni, svakako ćemo to nastojati i ostvariti u Kranjčevićevoj. Protiv njih je bilo puno zanimljivih ogleda, nerijetko smo u njima dobro prolazili, pa se nadam najboljem iako je činjenica da su kvalitetna momčad koja može biti vrlo opasna. No, uzdam se u naše mogućnosti i veliku želju da se vratimo pobjedama, dodao je predvodnik Bijelo-plavih na terenu.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL