Naš Brazilac malo zna o subotnjem protivniku, ali poručuje da se dobro raspoloženje uvijek vraća pobjedama.

Iako se ovih dana u kontekstu osječkog prvoligaša u javnosti uglavnom govori o tomu tko će biti nasljednik Dine Skendera na klupi, igrači i aktualni stručni stožer jedino moraju razmišljati kako što bolje odraditi gostovanje u Koprivnici. Utakmica je vrlo bitna nakon što su ispušteni bodovi u prethodnim kolima, pa bi pobjeda nad Slaven Belupom bila najbolji pokazatelj da se Bijelo-plavi dižu i da ih nekoliko slabijih rezultata u HNL-u nije poremetilo.

U zadnje dvije utakmice smo sigurno bili bolji od naših protivnika, a nismo uspjeli osvojiti više od jednog boda. Događa se i to u nogometu, nije baš sve uvijek idealno i kada znaš da zaslužuješ više. Na nama je da ne posustajemo nego, naprotiv, da u sljedećim utakmicama budemo uspješniji nego u ovim prethodnim, rekao je jedan od naših Brazilaca, desni bočni Igor Silva.

Koncentracija na vlastitu izvedbu

Za njega koji je tek odnedavno u Hrvatskoj i sigurno ne zna puno ili gotovo ništa o Slaven Belupu to može na neki način biti i prednost jer se sigurno ne opterećuje protivnikom…

Mislim da je i meni i mojim suigračima važnije koncentrirati se na ono što se od nas traži na terenu. Dobro raspoloženje se uvijek vraća s pobjedama, pa se nadam da ćemo ovaj puta biti zadovoljniji od suparničkih nogometaša. Ja sam uvijek optimist i tako bismo svi trebali razmišljati.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL