Prijateljski susret s Kaposvarom u petak bit će prilika i za igrače koji su dosad manje igrali da se pokušaju nametnuti.

Nakon kraćeg odmora ponovno se u Gradskom vrtu okupili nogometaši Osijeka. Kod igrača i članova stručnog stožera prisutno je zadovoljstvo uslijed tri uzastopne pobjede ostvarene u Kupu, odnosno državnom Prvenstvu, a reprezentativna stanka bit će iskorištena, kako je rekao trener Ivica Kulešević, za podizanje u svim segmentima igre. Doduše, u kadru nema četvorice reprezentativaca (Škorić, Kleinheisler, Šutalo i Žaper), ali su s laganim treninzima počeli rekovalescenti Bočkaj, Pilj, Jugović i Šorša.

Gostovanje kod mađarskog prvoligaša

Tijekom ovoga tjedna Bijelo-plavi će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu kako je to inače i praksa tijekom svake stanke u borbi za bodove. Osječani će u petak, 11. listopada, u Kaposvaru odmjeriti snage s istoimenim mađarskim prvoligašem na njegovom stadionu. Bit će to prigoda da stručni stožer nešto više minuta pruži igračima koji su do sada manje igrali, pa će im to biti ujedno i prilika da se pokušaju ozbiljnije nametnuti.