Tekstualni prijenos susreta Kaposvári - Osijek. Utakmica počinje u 16 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

KAPOSVARI RAKOCZI - OSIJEK 0:4

90' kraj utakmice u kojoj su Bijelo-plavi potpuno nadigrali Mađare i ostvarili uvjerljivu pobjedu. 

87' evo i četvrtog pogotka u mreži domaćina. Opet je to bila lijepa akcija Osječana koju su finiširali Marić krasnom asistencijom s lijeve strane i danas itekako raspoloženi Špoljarić koji je sve dobro pratio i sa 6 metara matirao Slaktu. 

87' 0:4 - ŠPOLJARIĆ

84' čak tri puta je na udarcu Kamenar, domaća obrana s(p)retno uspjeva blokirati našeg veznjaka... 

80' Silva prolazi kao brzi vlak na desnom krilu, slijedi ubačaj u sredinu, na glavu utrčalom Mariću, ali je to bio prilično jak centaršut, pa ga najbolji osječki strijelac nije uspio bolje iskoristiti. 

76' kod Mađare izlaze Vojnović i Adam, ušli su Borbely i Tomosvari. 

76' najbolja šansa za Zeleno-bijele. Szabo je nakon prekida loptu zahvatio glavom na 5-6 metara od Malenica i zamalo promašio okvir vratiju. 

75' vrlo snažan udarac Ndockyta sa 18 metara, Slakta je bio dobro postavljen i obranio. 

70' prava školska akcija gostiju koju je započeo vratar Malenica rukom bacivši loptu prema Lopi na lijevoj strani. Ukrajinac se probio sve do šesnaesterca i proslijedio loptu za Špoljarića koji se ističe svojom drugom asistencijom. Natrčao je Mioč i pogodio s desetak metara desni kut. 

70' 0:3 - MIOČ

65' prva prava prigoda za Kaposvari. R. Nagy je dobro centrirao, Biro glavom pucao s desetak metara, ali pravo u Malenicu. 

63' trostruka zamjena u gostujućim redovima. Igru napuštaju Radeljić, Dugandžić i Mbakogu, a ušli su Silva, Lopa i Marić. U tandemu stopera sada su Gutieri i Lončar. 

60' odlična kontra Osječana koju je povukao Kamenar, imao je slobodnog suigrača na obje strane, lijevo Mbakogua i desno Ndockyta. Odluičio se proigrati Nigerijca čiji je udarac s 15 metara bio preslab za dobro postavljenog vratara domaćih. 

56' iz kornera ubacuje Špoljarić, glavom puca Gutieri, a Slakta uspjeva loptu ispod grede prebaciti u novi korner. 

49' Dugandžić puca iz slobodnog udarca s više od 20 metara, Slakta pritom nije imao većih poteškoća. 

48' Za Kaposvari u nastavku igraju: Slakta, Ur, Vachtler, Szabo, Hadaro, R. Nagy, Vojnović, Toth, Biro, Poplatnik i Adam. 

47' brzo su Bijelo-plavi povećali svoje vodstvo. Sada je Mbakogu bio u ulozi asistenta, omogućivši Špoljariću da u nekoliko koraka dođe do šesnaesterca, da bi mirno i precizno loptu poslao pokraj vratara Slakte u donji lijevi kut za 0:2. 

47' 0:2 - ŠPOLJARIĆ 

46' počelo je drugo poluvrijeme, a Osječani imaju samo jednu izmjenu. Umjesto kapetana Majstorovića ušao je Talys i zauzeo svoju poziciju na lijevom boku dok je Radeljić sada na stoperu uz Gutierija. Kapetansku vrpcu sada ima Malenica. 

45' završeno je prvo poluvrijeme u kojem je Osijek bio bolji i dominantniji, a ima i vodstvo golom svog nigerijskog napadača. 

43' Osijek dolazi u zasluženo vodstvo. Špoljarić je odigrao vrlo dobru, okomitu loptu za Mbakogua koji dolazi na rub kaznenog prostora, uputio je lijepu parabolu prema vratima, a lopta je okrznula T. Nagyja i preko Pogacsicsa završila pod samom gredom. 

43' 0:1 - MBAKOGU

42' Ndockyt puca sa 17 metara, lopta odlazi pokraj lijeve vratnice. 

40' Špoljarić prima loptu u šesnaestercu, sam mu je na "penalu" Mioč, no Špoljarić se odlučuje proigrati Dugandžića koji nije shvatio njegovu namjeru... 

38' dobra pozicija za slobodan udarac na 19 metara od suparničkih vratiju, no Kamenar je to slabo izveo. 

36' udarac vrlo agilnog Adama iz daljine, nije bilo posla za Malenicu. 

33' dobar ubačaj Mioča, glavom je na loptu krenuo Mbakogu, ali je bio neprecizan. 

27' žuti karton Dugandžić. 

25' još jedan pokušaj Dugandžića izvan kaznenog prostora, lopta je "zakačila" T. Nagyja što je olakšalo posao Pogacsicu. 

23' prve prave prigode na utakmice, obje u svega desetak sekundi. Prvo je Radeljić dobro pucao sa 17 metara, Pogacsics je odbio loptu rukom iz donjeg desnog kuta, natrčava Špoljarić i ne uspjeva iz blizine matirati domaćeg vratara koji je sada još bolje intervenirao i sačuvao svoju mrežu. 

18' Špoljarić atraktivno asistira Mbakoguu, Nigerijac ne uspjeva pucati s desetak metara... 

17' vrlo dobar udarac R. Nagyja iskosa s desne strane, Malenica je izvrsno reagirao. 

10' udarac Dugandžića sa 18 metara, visoko iznad grede. 

1' Susret je upravo započeo, a Osječani su u rasporedu 4-3-3.

Stručni stožer Bijelo-plavih je odredio da kapetan u ovoj utakmici bude Ante Majstorović. 

Glavni sudac je Peter Zierkelbach iz Pečuha. 

Početna jedanaestorica domaćina izgleda ovako: Pogacsics, R. Nagy, Vachtler, T. Nagy, Fodor, Hegedus, Yakymiv, Szakaly, Poplatnik, Beliczky i Adam. Na klupi su: Slakta, Szabo, Biro, Hadaro, Borbely, Toth, Ur, Tomosvari i Vojnović

Sastav Osijeka za ovaj prijateljski ogled je: Malenica, Gutieri, Majstorović, Radeljić, Lončar, Mioč, Kamenar, Ndockyt, Špoljarić, Dugandžić i Mbakogu. Pričuve su: Ivušić, Silva, Mance, Lopa, Talys i Marić. 

Pozdrav iz Kaposvara gdje će utakmica između istoimenog domaćeg prvoligaša ipak započeti u 16:15 sati.