Osječki Ukrajinac ističe kako Inter sigurno nije loša momčad, ali će Osijek krenuti po nove prvenstvene bodove.

Osječanima 12. kolo HNL-a donosi gostovanje u Zaprešiću. Drugi je to međusobni susret Intera i Osijeka ove sezone, a u prvom su Bijelo-plavi na svom terenu slavili s 3:1. Nije tada bilo baš lako doći do pobjede, budući da su gosti imali vodstvo nakon prvog poluvremena.

Nema lakih utakmica, nema ni protivnika koje možeš pobijediti, a da nisi odigrao dobro. Naravno da bih volio da se takav rezultat iz spomenutog dvoboja ponovi i ovom prilikom jer znamo koliko su nam važni bodovi. Doduše, sigurno su vrlo bitni i Interu, pa će biti borbeno na terenu tijekom cijelog susreta, u najavi ističe naš veznjak Dmytro Lopa.

Svi žele dati svoj doprinos

Osječki Ukrajinac je tada ušao s klupe početkom drugog dijela i dobrom igrom pridonio rezultatskom preokretu. Ako dobije šansu u Zaprešiću, nada se kako bi opet mogao pomoći suigračima u ostvarenju priželjkivanog ishoda:

Tako razmišlja svatko od nas koji smo krenuli u Zaprešić. Svi želimo odigrati što bolje i konkretnije. Naravno da bih volio i zaigrati i učiniti nešto više za momčad, to mi je uvijek želja. Baš bi bilo lijepo ostvariti i treću uzastopnu pobjedu po koju smo i krenuli. Inter uopće nije loš, da me se krivo ne shvati, ali mi smo spremni i sposobni osvojiti nove bodove.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL