Osječki veznjak ne želi ni razmišljati o nikakvom drugom scenariju, osim o sigurnom prolasku Bijelo-plavih.

Bijelo-plavi su se nakon dvije godine vratili u Zadar. Ponovno će s domaćim trećeligašem odigrati susret osmine finala Kupa Hrvatske baš kao i 2017. u istoj fazi natjecanja. Tada je bilo 4:0 za Osijek golovima Bočkaja, Grezde, Lukića i Jambora, a neupitan prolaz očekuje se i ovaj put. Povratnik u osječke redove Marin Pilj, koji se nakon ozljede uspješno vratio na terenu u Zaprešiću, ima jasnu poruku:

Tu je sve jasno i ne smije biti kiksa! Moramo proći u četvrtfinale, to jednostavno ne smije doći u pitanje. Znamo da Kup nosi svoje zamke i da su učestala iznenađenja, ali ih mi sebi ne smijemo dopustiti.

Što prije riješiti pitanje pobjednika

To znači da će Osječani u Stanovima morati biti ozbiljni i oprezni kako bi od početka usmjerili utakmicu na svoj „mlin“.

Čim imaš drukčiji pristup, obično budeš kažnjen. Mučili smo se u nedjelju s Interom, na kraju „iščupali“ taj bod, sada moramo puno prije riješiti pitanje pobjednika. Vidim da su Zadrani dobri i čvrsti na svom terenu, imaju igrače koji su nekada nastupali i u HNL-u, a sigurno će ih i publika podržati. Sve im to, međutim, ne smije i ne može biti dovoljno da nas iznenade, zaključio je Pilj.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL