Pred nama je još jedan zanimljivi tjedan mladih selekcija nogometnog prvoligaša s Drave.

Program utakmica za ovaj tjedan počet će Početnici II i Predpočetnici koji će biti domaćini svojim vršnjacima, ekipi Graničara. Utakmice će se odigrati od 17 sati ( Početnici II) i 18 sati (Predpočetnici).

Za vikend nas očekuje također nekoliko dobrih utakmica. Kadeti II i Juniori će gostovati kod Olimpije, dok će Pioniri II i Pioniri Mlađi ugostiti momčad Sloge.

Svakako za subotu treba posebno naglasiti Bubamara Cup koji će se održati u Zagrebu.Naši Početnici II igrat će u skupini s Lučkim, Skopjem i Interom iz Zaprešića. Vjerujemo u prolaz naših igrača te da će daleko dogurati na ovom jakom međunarodnom turniru.

Na Bubamara Cup se polazi u subotu, a na put će uz naše igrače zajedničkim snagama krenuti ekipa Hypo Limač akademije Krpan & Babić te momčad Grafičara. Osječkim ćemo ekipama još jednom poželjeti puno sreće u Zagrebu.

U nastavku teksta možete pogledati i raspored ostalih utakmica ovog tjedna, gdje poseban naglasak stavljamo na turnir u Vukovaru koji će se održati od četvrtka do nedjelje, a tamo će igrati naši Pioniri II.

Srijeda
Početnici II vs Graničar 17 sati
Predpočetnici vs Graničar 18 sati

Četvrtak
Početnici II vs LIV VI. 20 sati

Četvrtak - Nedjelja
Turnir u Vukovaru - Pioniri II

Subota
Olimpija vs Kadeti II 9 sati
Olimpija vs Juniori 10:45 sati

Pioniri II vs Sloga 9:45 sati
Pioniri Mlađi vs Sloga 11 sati

Višnjevac vs Pioniri Mlađi II 16 sati

Bubamara Cup Zagreb - Početnici II

Nedjelja
Početnici vs NAŠK 10 sati
Predpočetnici vs NAŠK 11 sati