Osječani su motiviranog trećeligaša svladali s 3:0 i bez ikakvih problema se plasirali među osam najboljih u Kupu.

Predsjednik Skupštine NK Zadar, nadaleko poznati prof. Josip „Pepo“ Bajlo na konferenciji za novinare je Osječanima poželio da ove sezone osvoje „Rabuzinovo sunce“. Ivica Kulešević mu je na tomu zahvalio i pred okupljenim izvjestiteljima na kraju dvoboja u Stanovima istaknuo:

Svojim igračima čestitam na pobjedi, a domaćinu na dobrom otporu i dopadljivoj igri. Zaista su mi se svidjeli načinom na koji su ušli u utakmicu, čak su u prvih dvadesetak minuta bili i ravnopravni, no naravno da je potom odlučivala naša individualna i momčadska kvaliteta. Na vrijeme smo postigli pogodak i dalje je to onda bila jednosmjerna utakmica koju smo mirno priveli kraju. U ovakvim je susretima pobjeda jedino bitna, a naša nije dolazila pod znak pitanja.

Nije bilo neizvjesnosti

Nije bilo nikakve neizvjesnosti, a Bijelo-plavi su rutinski odradili posao u osmini finala. Sada je koncentracija ponovno na borbi za bodove…

Neke igrače smo uspjeli odmoriti za predstojeći derbi s Dinamom u Maksimiru koji nas očekuje u nedjelju. Vidjeli ste da smo izašli na teren u nešto izmijenjenom sastavu, pojedinci koji su manje igrali dobili su priliku, netko je pritom bio konkretniji i učinkovitiji, a oni drugi nešto manje. Zadranima želim puno uspjeha u nastavku sezone i da se što prije vrate tamo gdje im je i mjesto u hrvatskom nogometu.