Naš će stoper u nedjeljnom derbiju ponijeti kapetansku vrpcu u momčadi Bijelo-plavih.

Osijek je u nedjelju domaćin Rijeci u Gradskom vrtu, što znači da će odigrati još jedan derbi u HT Prvoj HNL. Riječani trenutno imaju dva boda više u odnosu na Bijelo-plave koji bi, ostvarenjem punog pogotka, prestigli svog nedjeljnog suparnika na prvenstvenoj ljestvici.

Tomu se i nadamo, da ćemo pobjedom nakon međusobnog dvoboja iskoračiti ispred njih. Želimo svojim navijačima pružiti zadovoljstvo i veselje, dakako i sebi samima u svlačionici. Mislim da dobro treniramo, želja i motiv nisu upitni, a vjerujem da ćemo prikazati dobru igru i osvojiti bodove, rekao je Ante Majstorović.

Uspjeh Kluba ispred svakog pojedinca

Pouzdani stoper, izostankom kartoniranog Škorića i nedovoljno spremnog Jugovića, imat će i čast ponijeti kapetansku vrpcu osječkog prvoligaša.

Bio sam kapetan na prijateljskom dvoboju s Kaposvarijem, no ipak je nešto drugo kada je riječ o službenom nastupu. Drago mi je da su me svi u Osijeku ovako dobro prihvatili da se obostrano uvažavamo, a uspjeh Kluba je ispred svakog pojedinca. Biti kapetan Osijeka, barem i u jednoj utakmici, velika je stvar i naravno da me posebno veseli.

Što se tiče derbija, Majstorović ne dvoji kako će biti iznimno zanimljiv…

Riječ je o dvije kvalitetne momčadi koji se bore za što bolju poziciju pri vrhu ljestvice. Oni su u prošlom kolu poraženi na domaćem terenu, sigurno žele nadoknaditi izgubljene bodove, no mi smo domaćini i u svakom slučaju želimo uzeti sva tri boda. Sigurno ćemo imati i podršku navijača i nadam se da ćemo na kraju biti puno zadovoljniji od vrlo dobrih Riječana.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL