Dogovor je u svlačionici, za vrijeme odmora, bio da se svi u drugom poluvremenu „bace na glavu“ i takav pristup se isplatio.

Mihael Žaper stavio je „točku na i“ u derbiju Osijeka i Rijeke. Njegov je pogodak u „ludom“ rezultatskom preokretu Osječanima donio sva tri boda, što je Bijelo-plavima omogućilo veliko slavlje naših igrača na terenu i navijača na tribinama.

Još sam „vruć“ i pod dojmom i ne znam ni što bih rekao, osim da sam presretan. Ovako se vratiti nakon prednosti Rijeke od 2:0, stvarno je velika stvar. Ponosan sam na sve svoje suigrače i jako mi je drago zbog pobjede, a naravno i zbog gola kojega sam postigao, izjavio je mladi hrvatski reprezentativac.

Velika pobjeda, u svakom slučaju

Zanimljivo da je Žaper bio strijelac i u prvom ovosezonskom dvoboju istih protivnika, odigranom na Rujevici, kada je zabio za 1:1. Što se tiče igre u drugom poluvremenu nedjeljnog derbija, Osijek je bio goropadan i ubojit, pa su se mnogi pitali što se to dogodilo za vrijeme odmora…

Nije to izgledalo dobro u prvom poluvremenu, ali smo se u svlačionici dogovorili da nema predaje i da ćemo se „baciti na glavu“ u drugom dijelu. Stvarno i jesmo, stoga ponavljam da sam osobno ponosan na cijelu momčad. Velika pobjeda, u svakom slučaju.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL