Osijek će u četvrtfinalu igrati s Interom u Zaprešiću s kojim je nedavno remizirao (3:3) na gostujućem terenu

Nogometaše Osijeka u četvrtfinalu Kupa Hrvatske očekuje gostujući dvoboj s Interom. Ždrijeb u sjedištu HNS-a spojio je ove dvije momčadi koje su nedavno odigrale vrlo zanimljiv prvenstveni dvoboj u kojem je rezultat bio neriješen 3:3. Početkom prosinca Bijelo-plavi će ponovno zaigrati u Zaprešiću, tražeći proboj među četiri kluba koji će ostati u borbi za trofej u ovome natjecanju. S obzirom na to da se mogao izvući i netko od najjačih protivnika, kao što je to proteklih godina uglavnom bio slučaj, sigurno će biti dosta onih koji će zaključiti da smo dobro prošli…

Lagano ne postoji!

No, trener Ivica Kulešević ni u kojem slučaju ne misli da će posao za Osječane biti lagan i jednostavan. Naprotiv, ne dvoji da će to biti još jedna vrlo ozbiljna zadaća za našeg prvoligaša:

Dovoljno je prisjetiti se naše međusobne prvenstvene utakmice, kretanja rezultata i svih okolnosti koje su prethodile podjeli bodova. Nakon toga je Inter slavio u Varaždinu, prošao u gostima Istru 1961 u Kupu dok je tek s minimalnih 1:0 poražen od Dinama u Maksimiru. To znači da su se Zaprešićani prilično stabilizirali, vidjeli smo da imaju kvalitetnih pojedinaca u svojim redovima i da se nikome unaprijed ne predaju. Dakle, morat ćemo biti pravi da ih eliminiramo što nam je svakako cilj.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL