Od ukupno 18 službenih utakmica Bijelo-plavih Ante Majstorović je nastupio u 17 i postao jedan od najstandardnijih igrača.

Sretan 26. rođendan želimo našem standardnom prvotimcu, pouzdanom stoperu Anti Majstoroviću! U Osijeku je tek pet mjeseci, a već je došao do takvog statusa da u jednoj službenoj utakmici bude i kapetan momčadi. Govori o to ne samo o njegovim igračkim kvalitetama nego i onim drugim osobinama koje pokazuje i na terenu i izvan njega. „Majstor“ je rođen 6. studenoga 1993. godine u Zagrebu, a rodom je iz Hercegovine, iz mjesta Drinovci. Počeo je igrati u susjednim Vinjanima, a njegov su potencijal prepoznali u Imotskom, pa su ga doveli u svoju nogometnu Školu. Dalje je napredovao odlaskom u RNK Split koji je tada imao status prvoligaša, a jedno je vrijeme bio vraćen na posudbu u Imotski dok se nije ustalio među prvotimcima „Crvenih“.

Uvažavaju ga i suigrači i navijači

Ante 2016. iz splitskog Parka mladeži odlazi u zagrebački Dinamo koji ga posuđuje Lokomotivi u kojoj se definitivno potvrdio kao jedan od najboljih stopera HNL-a. Među „lokosima“ je proveo tri sezone i odigrao okruglih 100 utakmica, da bi prošloga ljeta potpisao za Bijelo-plave i ugovor mu vrijedi do lipnja 2022. Ove je sezone nastupio u 17 od ukupno 18 službenih susreta našeg prvoligaša i postigao jedan pogodak i to bugarskom CSKA-u u uzvratu 2. pretkola Europske lige. Nažalost, zbog tri žuta kartona neće ga biti u predstojećem derbiju s Hajdukom u Splitu. Do sada je Majstorović u Gradskom vrtu pokazao sve odlike pravoga pojačanja kojega uvažavaju i suigrači i navijači, pa mu osim dobrog zdravlja i svega najboljega na osobnom planu, želimo i još puno zapaženih nastupa za NK Osijek!