Nakon zahvata na prednjem križnom ligamentu Alen bi se suigračima trebao pridružiti na početku zimskih priprema.

Jedini prvotimac Bijelo-plavih koji je trenutno odvojen od momčadi i prolazi proces rehabilitacije je Alen Grgić. Kako nam je rekao, nakon operacije prednjih križnih ligamenata lijevog koljena, koju je imao potkraj srpnja, oporavak se odvija vrlo dobro, čak i brže od prvotnih prognoza.

Drago mi je da je tako, da su prognoze dobre i optimistične. Bio sam nakon operativnog zahvata desetak dana na štakama, a vrlo sam rano započeo terapiju koja je sada već intenzivna. I testiranja su ohrabrujuća i zaista mogu biti zadovoljan, rekao nam je Grgić.

„Teže mi je gledati nego igrati“

Alen vježba po posebno osmišljenom programu kojega mu dosad ništa nije remetilo.

Dva puta dnevno imam aktivnosti koje se odnose na treninge snage i izdržljivosti, a radim i ono što trenutno mogu s loptom. Prognoze su takve da bih se već prvog dana zimskih priprema za proljetni dio sezone trebao priključiti suigračima. Naravno da jedva čekam taj trenutak jer sam se uvjerio kako je teže gledati utakmice s tribine ili pred TV-om nego ih proživljavati na terenu. Dečkima i stručnom stožeru želim da budu što bolji i uspješniji. Neka nakon Rijeke svladaju i Hajduk!