Steinbrucknerova momčad je svladala Slaven Belupo s 5:2, dok su Pioniri slavili u Zaprešiću.

Osvojili su Osječani šest od mogućih devet bodova proteklog vikenda u HNL-u za mladež. Pioniri su slavili u Zaprešiću s 1:0 golom Prekodravca i tako su u svojoj 12. prvenstvenoj utakmici ove sezone ostvarili šestu pobjedu, treću u gostima. Prieglovi izabranici su deset bodova uspjeli „uhvatiti“ na terenima svojih protivnika, što im je gotovo polovičan učinak budući da imaju 21 bod. Osijek je četvrti na ljestvici, iza vodeće Istre 1961, Dinama i Hajduka.

Kadeti izgubili u sudačkoj nadoknadi

Kod Intera je gostovala i naša kadetska momčad koja je nekim čudom izgubila 3:2, nakon što je golovima Mikolčića vodila s 2:0 do 60. minute. Sve do druge minute sudačke nadoknade Bijelo-plavi su bili nadomak pobjede jer je u tim trenucima rezultat bio 1:2, no domaćin je uspio spretno doći do izjednačenja, da bi se u ’90 + 6 dogodio potpuni preokret za veliko slavlje Zaprešićana. Radotićevi učenici tako su ostali na jednoj pobjedi u gostima i trenutno zauzimaju 6. mjesto sa 17 bodova. U sigurnom vodstvu i dalje je zagrebački Dinamo.

Vinogradac dvostruki strijelac

Juniori su nam igrali na domaćem terenu, na igralištu Grafičar Vodovoda u Podgrađu. Protivnik im je bio Slaven Belupo, inače bolje plasirana momčad na ljestvici. Osječani su bili bolji i zaslužili uvjerljivu pobjedu od 5:2. Strijelci su bili Vinogradac (2), Stanić, Vuksan i Pudić. Momčad trenera Steinbrucknera u ovoj konkurenciji ima 15 bodova i sedma je u ukupnom poretku dok su na vrhu Hajduk, Lokomotiva i Dinamo.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL