Tekstualni prijenos prijateljskog susreta Osijek - Tuzla City. Utakmica počinje u 13 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

OSIJEK - TUZLA CITY 8:2

90' + 3 "kanonada" je završila, kraj susreta u Gradskom vrtu u kojem smo vidjeli čak deset pogodaka, od toga osam u mreži četvrtoplasirane momčadi Premijer lige BiH. 

90' + 2 i još jedna idealna šansa za Osijek. Ponovno Marić nesebično dodaje, ovaj puta Špoljariću, čiji udarac Muminović nogom uspjeva zaustaviti. 

90' + 1 sada je Mance imao "zicer" i za 9:2, opet nakon asistencije Marića, no nije se najbolje snašao na svega nekoliko metara od suparničkih vratiju. 

90' osma kapitulacija gostujuće momčadi u Gradskom vrtu. Marić ubacuje loptu u šesnaesterac, obrana Tuzle City opet je "odsutna" u reakciji, što koristi Mance i bez problema matira Muminovića. 

90' 8:2 - MANCE

88' sada puca i Silva, lopta ide iznad grede. 

88' Špoljarić ima priliku i za treći pogodak. Dobro je i snažno pucao, ali je gostujući vratar obranio njegov udarac s 15 metara. 

86' još jednom Tuzlaci moraju na centar. Špoljarić vraća asistenciju Mariću koji rutinski rješava situaciju 1 na 1 s Muminovićem. 

86' 7:2 - MARIĆ 

84' ubacuje Talys, Mance šalje loptu u mrežu, no signalizirano je zaleđe. VAR je potvrdio ispravnost sudačke procjene. 

83' Crnkić odlazi na klupu, u igri je Burić. 

82' na suprotnoj strani prijeti Crnkić, Malenica je siguran. 

81' odlična prigoda za Mancea, ali mu je vratar gostiju dobrim istrčavanjem "skratio" kut. 

79' iznova se trese mreža Tuzlaka. Opet je Marić lucidan u asistenciji, a Špoljarić iz blizine ne griješi za 6:2. 

79' 6:2 - ŠPOLJARIĆ 

78' Marić krasno pronalazi Špoljarića čiji udarac s 15 metara brani Muminović. 

77' udarac Mioča ne pogađa okvir vratiju. 

71' Bijelo-plavi podižu prednost ponovno na tri gola razlike. Silva odlično proigrava utrčalog Mancea koji s desnog krila ulazi u  kazneni prostor i onda prizemnom loptom pogodio suprotni kut. 

71' 5:2 - MANCE

67' "požutio" je Gutieri. 

65' sada je gol priznat bez ikakve potrebe za provjerama. Crnkić je prošao po lijevoj strani, idealno odigrao povratnu loptu za Ramića koji iz blizine pogađa donji desni kut - 4:2. 

65' 4:2 - RAMIĆ

62' izlaze Majstorović, Kamenar, Mbakogu i Bočkaj, a ušli su Radeljić, Ndockyt, Špoljarić (koji je igrao u prvom dijelu) i Mance. 

54' Lopa dobro puca iz slobodnog udarca, čuvar mreže gostiju se iskazao dobrom intervencijom. 

52' izlazi Šarčević, u igri je Mešinović. 

51' Bočkaj dijeli lopte "kao rukom", no sada je Mbakogu slabo reagirao u kaznenom prostoru kada je mogao ozbiljno ugroziti Muminovića. 

50' žuti karton dobio je Šarčević. 

48' odmah prilika za domaćina. Pucao je Bočkaj koji sada igra u sredini terena, lopta je prohujala pokraj lijeve vratnice. 

47' ozlijedio se Hasanović, ušao je Beganović. 

46' kod Tuzlaka više nema u igri vratara Fejzića i napadača Ubiparipa, umjesto kojih su na terenu Muminović i Ramić. 

46' počinje drugi susreta, a Osječani su sada u sastavu: Malenica, Silva, Majstorović, Gutieri, Talys, Mioč, Kamenar, Lopa, Bočkaj, Marić i Mbakogu. 

45' + 2 završeno je prvo poluvrijeme uvjerljivim vodstvom Osijeka. 

45' + 1 igru je napustio Hadžanović, na terenu je Stjepanović. 

45' ipak nema pogotka jer je uz VAR kontrolu, koja je danas prisutna na osječkom stadionu, zaključeno da je igrač Tuzle City Ubiparip igrao rukom prije nego li je lopta stigla do Hadžanovića. Ostaje 4:1. 

45' opustili su se i Osječani u obrambenim redovima. Na odbijenu loptu u kaznenom prostoru natrčao je Hadžanović i vrlo dobrim udarcem pogodio desni kut. 

42' opet statiraju gostujući igrači, sam je na skoku Majstorović, no lopta zamalo odlazi iznad grede. 

41' sada je Dugandžić iz blizine pucao glavom, srećom po goste lopta je pogodila Terzića u leđa i završila u korneru. 

41' lijepa akcija Dugandžića i Mbakogua, Nigerijac se "fintom" oslobodio svoga čuvara i onda pucao sa 14 metara, a vratar gostiju se iskazao dobrom intervencijom.

39' još jedna vrlo izgledna situacija pred vratima Fejzića. Šorša prolazi desnom stranom i odlično proigrava Špoljarića koji se okliznuo u trenutku kada je sa 7-8 metara trebao pucati ka vratima... 

38' prava prilika za Osječane. Kamenar je pucao s desetak metara, a Hasanović požrtvovnim uklizavanjem vjerojatno spriječio novi pogodak. 

33' "Bude" se i Tuzlaci. Nakon ubačaja Sesara iz kornera najviši u skoku je kapetan Kojić koji glavom šalje loptu u lijevi kut - 4:1. 

33' 4:1 - KOJIĆ

28' siguran realizator s bijele točke bio je Dugandžić koji je "rastavio" Fejzića. 

28' 4:0 - DUGANDŽIĆ (11m)

27' Kazneni udarac za Bijelo-plave. Nukić je srušio Mbakogua i to je najstroža kazna. 

22' sada je već 3:0. Bočkaj je ovaj puta u ulozi asistenta, a pored smušenih obrambenih igrača Tuzle City Špoljarić ulazi u šesnaesterac i mirno pogađa lijevi kut za 3:0. 

22' 3:0 - ŠPOLJARIĆ

20' lopta je opet u mreži Tuzlaka. Jugović je srušen na 17 metara od gostujućih vratiju, a Bočkaj je pokazao kakav je majstor "slobodnjaka". Prebacio je "živi zid" i plasirao loptu u desni gornji kut nemoćnog Fejzića. 

20' 2:0 - BOČKAJ

14' još jedan udarac izvan kaznenog prostora, ovaj puta Miočev, no niti on ne pogađa okvir vratiju. 

8' Dugandžić puca s dvadesetak metara, loše je to učinio. 

3' Osijek je brzo došao u vodstvo. Špoljarić u šesnaestercu asistira Kamenaru koji ovakvu šansu ne propušta. Lopta je u mreži gostujućeg vratara. 

3' 1:0 - KAMENAR

2' odmah je bio "zicer" za Osječane. Bočkaj je idealno dugom loptom omogućio Dugandžiću mat-poziciju, naš je napadač pobjegao Kojiću, ušao u kazneni prostor i izbio sam ispred Fezića koji je ipak uspio obraniti njegov udarac. 

1' počela je utakmica. 

Sudit će D. Bel iz Osijeka. 

Evo i sastava gostiju: Fejzić, Crnkić, Šarčević, Kojić, Kovčić, Terzić, Hasanović, Nukić, Ubiparip, Sesar i Hadžanović. Na klupi su: Muminović, Musić, Beganović, Zitouni, Karjašević, Ramić, Stjepanović, Burić, Hasanbegović i Mešinović. 

Osijek će susret početi u sastavu: Malenica, Šorša, Lončar, Majstorović, Bočkaj, Mioč, Kamenar, Jugović, Špoljarić, Dugandžić i Mbakogu. Pričuve su: Ivušić, Silva, Gutieri, Mance, Lopa, Radeljić, Talys, Marić i Ndockyt.  

Pozdrav iz Gradskog vrta! Očekujemo početak prijateljskog dvoboja između našeg prvoligaša i Tuzle City koja je četvrta u prvenstvu Bosne i Hercegovine.