Brazilac u našim redovima ističe kako Bijelo-plavi ne smiju ponoviti pogreške iz posljednjeg susreta s Interom. 

Talys Oliveira propustio je, zbog žutih kartona, prvenstvenu utakmicu u Varaždinu, a sada je ponovno na raspolaganju stručnom stožeru. Pred Osječanima je vrlo važan dvoboj s Interom u četvrtfinalu Kupa Hrvatske uoči kojega se razmišlja samo o pobjedi jer u slučaju negativnog rezultata nema prilike za popravni ispit. 

Nema uzvrata u Gradskom vrtu i ne smijemo napraviti kiks, a to bi svakako bio neprolazak u polufinale. Sjećamo se da smo s njima imali dosta velikih problema u prvenstvenom susretu, kada smo poveli, pa se na kraju u posljednjim minutama spašavali od poraza. Sada ćemo morati izbjeći pogreške koje smo tada napravili, ističe Talys.

Za pobjedu se uvijek treba potruditi

Za uspjeh će Osječanima sigurno trebati i prodori po bočnim, odnosno krilnim pozicijama. Doduše, stručni stožer još nije definirao početnu jedanaestoricu, ali tko god bude igrao sigurno će imati i dosta ofenzivnih zadaća.

To se kod nas uvijek traži jer nam je u svakoj utakmici želja biti bolji i pobijediti našeg protivnika. Inter je dosta čudan što se forme tiče. Znam da su imali dobrih nastupa, ali i dosta onih slabijih. Uvijek se za pobjedu moramo potruditi, a ukoliko bismo u srijedu postigli tri gola, kao prošli puta u Zaprešiću, siguran sam da pobjeda ne bi došla u pitanje. Moramo odigrati borbeno i dati sve od sebe, onda se ne bojim za rezultat.