Veznjak Osijeka cijeni Lokomotivu, ali i naglašava kako bi pobjeda značila i povratak na mjesto ispred „Lokosa“. 

Mihael Žaper se priključio suigračima na treninzima i nakon propuštenog dvoboja s Interom vraća se u momčad našeg prvoligaša. Ozljedu je zaliječio i spreman očekuje vrlo bitnu utakmicu s Lokomotivom u Gradskom vrtu koja je na rasporedu u nedjelju od 15 sati. 

Svakako je važna jer smo konkurenti za visok plasman i taj se ogled može okarakterizirati i derbijem kola. Oni su imali loš ulazak u sezonu, međutim, kako je vrijeme odmicalo igrali su sve bolje i osvajali bodove. Uostalom, trenutno su ispred nas na ljestvici. Želimo to u nedjelju promijeniti, a da bismo to učinili moramo pobijediti. Lokomotiva je dosta efikasna u posljednje vrijeme, sigurno će nam biti težak suparnik jer je napadačka i brza momčad. Međutim, uzdam se prije svega u našu kvalitetu i veliku želju za osvajanjem bodova, ističe Žaper. 

Osijek je gazda u Gradskom vrtu!

Naš mladi reprezentativac, dakle, respektira „Lokose“, no ima veliko povjerenje u svoje suigrače koji će istrčati na teren ove nedjelje. 

Kod kuće smo jako dobri i možemo se pohvaliti učinkom kojega smo dosad ostvarili. Trebali bismo i ovu utakmicu riješiti u svoju korist, uzdam se da je kvaliteta zaista na našoj strani, iako o protivniku mogu dosta toga dobroga reći. Atmosfera nam je opet jako dobra nakon važne pobjede u Zaprešiću. To smo uspješno riješili, sada se nadamo da bismo sa šest osvojenih bodova iz predstojeće dvije prvenstvene utakmice mogli prezimiti na trećem mjestu i približili se drugoplasiranom.