Kako se igra FIFA 20, vrhunski izvode „slobodnjaci“, ali i snalaze naši stranci na Adventu - pogledajte na YouTube kanalu. 

Na red je došla druga ovosezonska epizoda „Bijelo-plavog jedanaesterca“ koju možete pogledati na našem YouTube kanalu. Mlada, no već dokazana produkcijska ekipa NK Osijek TV-a pripremila je više zanimljivih tema, kao i svaki puta do sada.

Primjerice, svjedočili smo odmjeravanja snaga osječkih prvotimaca Mihaela Žapera i Josipa Špoljarića s poznatim youtuberom Malajskim Tapirom u igranju FIFA-e 20 na predstavljanju novog koncepta A1 centra. Bit će zanimljivo vidjeti i kako su se naši stranci Talys OliveiraDymtro Lopa snašli u za njih neobičnoj ulozi na Adventu u Tvrđi. Naravno da smo s kamerom bili i na nedavnom turniru Special Power League za djecu s teškoćama u razvoju, održanom u Gradskom vrtu.

Osvojite Marićev potpisani dres!

Ekskluziva će svakako biti priča o hrvatskom „kralju slobodnjaka“, Petru Bočkaju koji je samo za vas demonstrirao svoje nadaleko poznato umijeće kada suparničkom vrataru treba zaprijetiti iz prekida igre. Prvi puta je javno pojasnio kako to radi, na što posebice obraća pozornost i općenito kako je postao – „Pero Bombardero“.

Kroničar svih klupskih zbivanja Mario Mihić Miha izabrao je pet najljepših golova naših igrača u ovoj polusezoni, a neće ni ovaj puta izostati nagradna igra s vrijednim poklonom. Dijelimo, naime, potpisani dres prvog strijelca HNL-a Mirka Marića.

Premijeru nove epizode BP11 pogledajte na NK Osijek YouTube kanalu u 20 sati.

NK Osijek TV