Mađarski reprezentativac bio je strijelac u prošlom kolu, a i sada optimistično dočekuje sljedećeg protivnika.

Laszlo Kleinheishler odigrao je 15 utakmica ove jeseni za Bijelo-plave, 13 u borbi za prvenstvene bodove i još 2 u Kupu Hrvatske. Pritom je dvaput zatresao protivničku mrežu i to u domaćim ogledima s Interom i prošle nedjelje s Lokomotivom. Spreman je, kaže, i za predstojeći dvoboj protiv Slaven Belupa.

Njih smo pobijedili i u Osijeku i u gostima, bili smo u tim utakmicama dosta uvjerljivi i mislim da nema razloga da i u nadolazećem susretu ne pokažemo takav nogomet. Uspješni smo na svom terenu, trebamo i u posljednjem kolu odigrati dobro i osvojiti bodove, ističe mađarski reprezentativac.

Poziv i navijačima

Osječani su četvrti na ljestvici i nekako je, s obzirom na raspored u završnom jesenskom kolu, najrealnije da na toj poziciji ostanu do proljetnog nastavka sezone.

Ne gledam baš nešto na druge, ali se znaju dogoditi iznenađenja kada favoriti ne osvoje bodove. Nama je najbitnije ostvariti pobjedu, a kako će proći konkurenti – na to ne možemo utjecati. Pozivam naše navijače da budu i u nedjelju s nama, ne sumnjam da ćemo i mi i oni imati razloga za veselje i zadovoljstvo.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL