Zoran Stranjak dobri je duh NK Osijek koji svu svoju energiju i ljubav prema Bijelo-plavima iskazuje i na svakom treningu.

Stalni pratitelji naše web stranice primijetili su da svakom prvotimcu Bijelo-plavih, uz prigodni vizual, čestitamo rođendan. Nitko među njima nije rođen 19. prosinca, no ovoga četvrtka ipak imamo nama vrlo dragog slavljenika iz radne zajednice u Gradskom vrtu. On je, jednostavno rečeno, dobri duh Nogometnog kluba Osijek koji je i pravi primjer vjernosti svome klubu čiji niti jedan trening na našem stadionu ne propušta već dugi niz godina. Znate ga sigurno, vidjeli ste već i u medijima, u novinskim i TV reportažama prepoznali Zorana Stranjaka-Đoleta.

U sprintu po svaku loptu!

I za svoj 48. rođendan pokazao je koliko mu je stalo do njegovih prijatelja, a posebice nogometaša s kojima je odavno uspostavio poseban odnos. Nije Đole čekao da se dečki raziđu nakon posljednje utakmice protiv Slaven Belupa nego ih je još prošloga tjedna počastio, dok su svi bili na okupu. Isto se odnosi i na stručni stožer uz koji je vezan kao pomoćnik ekonoma. Sve će Zoran odraditi i prije i za vrijeme i nakon treninga. Postaviti „kapice“, čunjeve i sva ostala radna pomagala, otrčati za svakom loptom koja je napucana izvan terena i to takvom energijom i sprintom da su to zamijetili svi oni koji bi se kao „kibici“ pojavili u Gradskom vrtu. Uvijek nenametljiv i skroman, pošten i radišan, svima nam je drag. Đole, tvoj NK Osijek ti želi još puno sretnih trenutaka u životu!