Odigrane su prvenstvene utakmice Kadeta i Pionira u kojima su Kadeti bili posebno dobro raspoloženi, dok je Pionirima nedostajalo malo sreće.

Nogometaši Osijeka u subotu su bili domaćini momčadi RNK Split. Pioniri su prvi izišli na teren Gradskog vrta, gdje su tražili pobjedu kako bi se primakli vrhu prvenstvene ljestvice. Splićani su u Osijek došli s nešto većom bodovnom razlikom od svog domaćina, ali naravno to se trebalo pokazati i na terenu. Nažalost po naše Pionire, igrači RNK Split bili su bolji za jedan gol i slavili su minimalnim rezultatom 0:1. Strijelac za goste u 53. minuti bio je igrač s brojem 7, Ante Šuto. Tim porazom bijelo-plavi su pali na sedmo mjesto 1.HNL i ostali na 35 bodova.

Dok su Pioniri imali nešto slabiji dan, Kadeti su se na neki način revanširali za poraz njihovih kolega te bili zaista uvjerljivi protiv ekipe iz Splita. Bijelo-plavi Kadeti bili su favoriti i prije utakmice, a zašto je tomu tako demonstrirali su na terenu. Od početka utakmice momčad Gorana Popovića bila je bolja i na kraju visoko slavila. Konačan rezultat utakmice bio je 5:1, a strijelci za Kadete NK Osijek bili su: Tomislav Soldić (45.min), Matko Kasač (52.min), Albert Vincetić (54.min i 75.min) te autogol Tomislava Šumige u 78.minuti. Strijelac jedinog pogotka za RNK Split bio je Tomislav Gudelj u 58.minuti. Naši Kadeti su tom pobjedom "skočili" na drugo mjesto 1.HNL.

U nastavku teksta sažeto o utakmicama Kadeta i Pionira.

Pioniri vs RNK Split     0:1
Ante Šuto, 53. minuta
Kadeti vs RNK Split     5:1
Soldić, Kasač, Vincetić 2, AG Šumiga