Na prvom treningu bio je i Alen Grgić koji je imao šestomjesečnu stanku nakon operativnog zahvata i rehabilitacije.

Prvi trening Bijelo-plavih u novoj kalendarskoj godini odradilo je 20 nogometaša. To su: Ivica Ivušić, Marko Malenica, Marko Barešić, Vedran Jugović, Karlo Kamenar, Antonio Mance, Marko Dugandžić, Petar Bočkaj, Josip Špoljarić, Tomislav Šorša, Benedik Mioč, Mile Škorić, Danijel Lončar, Marin Pilj, Boško Šutalo, Alen Grgić, Dion Drena Beljo, Marin Magdić, Todor Todoroski i Luka Marin. Tijekom vikenda, a najkasnije do utorka suigračima će se priključiti: Dmytro Lopa, Igor Silva, Gutieri Tomelin, Laszlo Kleinheisler, Ante Majstorović, Oliveira Talys, Mirko Marić, Jerry Mbakogu i Merveil Ndockyt.

Do subote u Gradskom vrtu

Mihael Žaper se još oporavlja od ozljede koljena koju je zadobio u posljednjoj utakmici protiv Slaven Belupa u Gradskom vrtu i odrađuje fizikalnu terapiju. Što se tiče Grgića, jasno je da on nakon operativnog zahvata i duže stanke ne može odmah krenuti punim intenzitetom, pa će ga se postupno uvoditi u trenažni proces.

Osječani će idućih dana uglavnom imati po dva treninga dnevno, a odlazak u Španjolsku predviđen je u subotu, 11. siječnja u ranim jutarnjim satima.