Eros je izjavio da je baš u Osijeku imao svoju najbolju sezonu u karijeri, podsjetivši i na vrlo dobar odnos s navijačima.

Prvo ovogodišnje zimsko pojačanje stiglo je u Gradski vrt. Nakon sezone i pol provedenih u škotskom viceprvaku Rangersu, u Osijek se vratio Eros Grezda! Albanski krilni napadač u gradu na Dravi imao je vrlo uspješno igračko razdoblje tijekom sezone 2017/18 kada je bio standardni prvotimac te u 37 službenih nastupa postigao 8 golova. Steven Gerrard ga je koristio u 17 utakmica, a dvaput je bio strijelac dok za najbolju selekciju Albanije ima 12 odigranih susreta uz 1 pogodak.

Potpisan trogodišnji ugovor

Grezda je s Osječanima potpisao trogodišnji ugovor, a na press konferenciji je izjavio kako je sretan jer se – vraća kući. Podsjetio je na vrlo dobar odnos kojega je imao s osječkim navijačima, rekavši da je upravo u Osijeku imao najbolju sezonu u karijeri. Zdrav je i spreman te jedva čeka priključiti se suigračima na treningu. Sportski direktor Alen Petrović je istaknuo kako je Eros u kolovozu 2018. prodan u financijski značajnom izlaznom transferu, a sada ga se vraća uz simboličnu odštetu. Dodao je kako je povratnik u naše redove imao i neke druge ponude, uostalom, Grezda je priznao da su ga, osim nekih inozemnih klubova, kontaktirali i Hajduk i Rijeka. Da su svi sretni i zadovoljni ovakvim raspletom situacije ustvrdio je i glavni klupski skaut Marin Skender, zahvalivši novom-starom igraču što je za svoj novi igrački uzlet ponovno izabrao NK Osijek…