Osječani su na istoj destinaciji boravili već u dva navrata i jako dobro znaju što ih očekuje u Španjolskoj.

U subotu u ranim jutarnjim satima, letom iz Budimpešte za Malagu, nogometaši Osijeka kreću na dvotjedne pripreme u Španjolsku. Odredište će i ovaj puta biti sportska „meka“ mnogih klubova Marbella u kojoj će Bijelo-plavi ostati do 25. siječnja. Imajući u vidu činjenicu da su Osječani već u dva navrata boravili na istoj destinaciji, jasno je da znaju što ih očekuje u smislu uvjeta za rad i svega onoga što ih čeka u Andaluziji.

Žaper nastavlja terapiju

U zimskoj bazi našeg prvoligaša trenirat će: Ivica Ivušić, Marko Malenica, Marko Barešić (vratari), Mile Škorić, Ante Majstorović, Boško Šutalo, Danijel Lončar, Gutieri Tomelin, Marin Magdić (stoperi), Igor Silva, Tomislav Šorša, Alen Grgić, Todor Todoroski, Petar Bočkaj, Talys Oliveira, Luka Marin (bočni), Vedran Jugović, Laszlo Kleinheisler, Karlo Kamenar, Marin Pilj, Dmitro Lopa, Merveil Ndockyt (vezni), Mirko Marić, Antonio Mance, Josip Špoljarić, Jerry Mbakogu, Eros Grezda i Dion Drena Beljo (napadači). U kadru, dakle, nema Benedika Mioča koji će na proljeće igrati u nekoj drugoj sredini, Marka Dugandžića (potpisao za rumunjski Botosani) i Mihaela Žapera, oporavljenika od ozljede koljena koji nastavlja terapiju.

Kompletan i stručni stožer

Što se tiče stručnog stožera, dakako da ga predvodi prvi trener Ivica Kulešević. Njegovi su pomoćnici Karlo Primorac, Zoran Marčetić i Domagoj Malovan (zadužen za vratare), Marin Vučko i Dino Krolo (tjelesna priprema), dok je analitičar Tomislav Brezović. Liječnik je dr. Nikica Tole, a trojac fizioterapeuta čine Milan Marković, Frano Dušić i Marko Ovničević. Brigu o opremi vode Goran i Ivica Vincek. Dakako da putuju i sportski direktor Alen Petrović, njegov zamjenik i glavni klupski skaut Marin Skender, team manager Hrvoje Barišić i glasnogovornik Mario Mihić.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL