Novi trener Juniora je Matko Novak, s Kadetima ostaje Tomislav Radotić, a Pionire preuzima Ante Bekavac.

Nakon što je Ivica Kulešević krajem rujna prošle godine preuzeo kormilo najbolje momčadi Osijeka ostalo je upražnjeno mjesto voditelja Škole nogometa našeg prvoligaša. To je pitanje tijekom ovoga siječnja skinuto s dnevnog reda, budući da je ovu odgovornu i zahtjevnu funkciju preuzeo Dino Skender, Kuleševićev prethodnik na klupi Bijelo-plavih. On već ima značajno iskustvo u radu s mlađim kategorijama, poznato je kako je forsirao izdanke osječke Škole i u vrijeme dok je bio šef stručnog stožera, pa je zapravo i logičan, zasigurno i kvalitetan izbor za ovu funkciju.

Kompletirani stručni stožeri

Došlo je do još nekih kadrovskih promjena, sve u cilju još bolje unutarnje organizacije i što uspješnijeg rada u vrlo bitnom segmentu funkcioniranja Kluba. Odlaskom Tomislava Steinbrucknera u BSK, trenerom Juniora imenovan je Matko Novak, dosadašnji prvi suradnik Igora Tolića u seniorskoj momčadi Osijeka II. Njegov će pomoćnik biti Ronald Grnja, za kondicijsku pripremu bit će zadužen Hrvoje Bradašić, a s vratarima će raditi Zvjezdan Vibovec. Juniore II vodit će Nikša Petrović. S Kadetima ostaje Tomislav Radotić, za vratare je zadužen Bojan Sičić, dok je kondicijski trener Dino Siber. Vedran Nikšić preuzima Kadete II, Pionire će u nastavku sezone u HNL-u za mladež voditi Ante Bekavac kojemu će asistirati Matej Žitnjak i Ivan Ilijašev (vratari), a trener Pionira II bit će Toni Kačunić.

Dvojica Vranješa zadužena za skauting

Za Mlađe pionire je zadužen Tomislav Priegl, drugu momčad u istoj kategoriji trenirat će Hrvoje Kurtović, za Početnike će biti zadužen Danijel Bogdan, a za Početnike II Josip Kovačević. Što se tiče Predpočetnika, s njima će raditi Zdenko Kurtović i u drugoj momčadi Dražen Vidović. U radu s vratarima njima će pomagati naš dugogodišnji trener u Klubu, Vlado Bilić. Skauti su Ivo i Stijepan Vranješ. Dodajmo na kraju da je u Osijeku II stručnom stožeru priključen Ivan Stojković u ulozi Tolićeva pomoćnika te Ivan Zorić koji je kondicijski trener.