Tekstualni prijenos susreta s Dinamom. Utakmica počinje u 15 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

OSIJEK - DINAMO 1:0

90' + 5 utakmica je završena, Osijek je zasluženo došao do sva tri boda!

90' + 4 Stojanović grubo zaustavlja Špoljarića u naletu i to je drugi žuti karton i za njega. Novo isključenje i Dinamo je s tri igrača manje!

90' + 2 javna opomena za Silvu. 

90' uz veliki pljesak izlazi Marić, ušao je Gutieri. 

90' "požutio" je Grezda.

89' Perić se ozlijedio i ne može nastaviti utakmicu. Dinamo ostaje s devetoricom...

88' pucao je Špoljarić čiji je prizemni udarac gostujući čuvar mreže uspio obraniti. 

87' udarac Kleinheslera iz daljine je zamalo neprecizan. 

86' Špoljarić je u vrlo izglednoj situaciji, loptu je prebacio slijeva na drugu vratnicu, a Gvardiol ipak izbacuje u korner. 

84' odlična prilika za Osijek! Opet Pilj pronalazi Marića u šesnaestercu, strijelac vodećeg pogotka puca u padu gađajući donji desni kut, no Livaković je ipak vratar reprezentativnih kvaliteta.

81' izlazi Ademi, u igri je Kulenović. Kod Osječana je Špoljarić zamijenio Mancea. 

77' Marić je vrlo siguran s bijele točke za vodstvo Osijeka. 

77' GOOOOOL 1:0 - MARIĆ (11m)

77' Pilj slijeva proigrava Marića u kaznenom prostoru, a prvog strijelca Lige ruši Perić za klasičan "penal". 

73' igru napušta Ndockyt, na terenu je Pilj. Kod Dinama na klupu odlazi Kadzior, ušao je Gvardiol. 

70' Grezda se probio po desnoj strani, potom je ubacio loptu u sredinu koju je Ademi skrenuo prema lijevom donjem kutu, ali se Livaković nije dao iznenaditi. 

67' prvo je javnu opomenu dobio Žaper, da bi potom Zebec pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton Dilaveru nakon prekršaja nad Grezdom. 

65' ušao je Hajrović umjesto Oršića. 

57' "požutio" je Stojanović. 

56' opasno je bilo pred osječkim vratima. No, Ivušić je opet pravovremen u istrčavanju i ne dopušta udarac Ademiju. 

51' dvije opasnosti u istoj minuti za Livakovića. Prvo je Stojanović otklonio opasnost iz peterca nakon ubačaja Marića, da bi potom Grezdin udarac završio zamalo pokraj desne vratnice. 

46' počelo je drugo poluvrijeme, bez izmjena u obje momčadi. Na tribinama je 6450 gledatelja. 

45' + 2 najbolja šansa u prvom dijelu susreta i to za domaćina. Borbeni Škorić je presjekao napad Dinama i potom idealno asistirao Ndockytu. Kongoanac ulazi u kazneni prostor i puca pokraj istrčalog Livakovića, ali lopta odlazi uz desnu vratnicu. Kraj je prvog dijela susreta. 

45' žuti karton za Dilavera. 

43' ubacio je Kadzior iz kornera, visoko skočio Perić koji puca glavom pod samu gredu, a Ivušić se iskazao sjajnom obranom!

37' Moro pokušava s dvadesetak metara, ne ide lopta u okvir vratiju. 

35' Kadzior je fino proigrao Ademija koji ulazi u kazneni prostor, prima loptu ispred osječkog vratara, međutim, Ivušić je ipak na vrijeme napustio gol-liniju i potom obranio udarac gostujućeg kapetana. 

22' Zebec je prvo dosudio jedanaesterac za Dinamo, da bi potom provjerio situaciju sa svojim VAR pomoćnicima te "izvukao" prekršaj Žapera nad Ademijem malo izvan kaznenog prostora. Oršić je iz slobodnog udarca pogodio "živi zid".

17' Marić je iz "slobodnjaka" gađao gornji lijevi kut, no Livakovićeva prva intervencija bila je uspješna. 

11' Petković asistira Oršiću čiji je pokušaj iskosa s lijeve strane neprecizan. 

9' Gojak je bio na udarcu, blokirali su to Osječani. 

4' Mance je došao do lopte na lijevoj strani, nadomak šesnaesterca, krenuo je na njega Livaković, a osječki napadač ga pritom nije uspio nadmudriti, poslati loptu pokraj njega prema nezaštićenoj mreži ili možda uposliti nekoga od suigrača koji su mu se priključivali u tim trenucima...

1' počela je utakmica, sretno Bijelo-plavi!

Glavni sudac je Zebec (Varaždin), pomoćnici su mu Križarić (Čakovec) i Perica (Šibenik). VAR suci su Gabrilo (Split) i Crnčić (Vrbovec). 

Za Dinamo će igrati: Livaković, Stojanović, Dilaver, Perić, Theophile, Kadzior, Ademi, Gojak, Moro, Oršić i Petković. Pričuve su: Zagorac, Moharrami, Hajrović, Majer, Moubandje, Ćuže, Gvardiol, Đira i Kulenović. 

I ovoga je vikenda sunčano u gradu na Dravi, a pozdrav vam šaljemo iz Gradskog vrta! Osijek je danas bez Bočkaja, Lončara i Lope u odnosu na prošlo kolo i susret s Interom, a početna jedanaestorica izgleda ovako: Ivušić, Silva, Škorić, Majstorović, Talys, Žaper, Kleinheisler, Ndockyt, Grezda Mance i Marić. Na klupi su: Malenica, Gutieri, Jugović, Špoljarić, Grgić, Pilj, Ćosić i Todoroski.