Naš je vratar priznao kako je u subotu na Rujevici dosta toga otišlo na stranu riječke momčadi.

Osijek je prvi puta ove sezone poražen od Rijeke, pa nitko u taboru naše momčadi nije mogao biti zadovoljan nakon što je završio derbi na Rujevici. Nije to bio ni Riječanin u osječkim redovima, standardni vratar Ivica Ivušić:

Sve je ovaj puta otišlo na stranu riječke momčadi. I dueli kojih je bilo puno, neke odbijene lopte, pa i pogodak kojega su postigli. Nakon centaršuta Andrijašević nije uspio otpucati glavom kako je htio, ali je ispalo da je omogućio poentiranje Gorgonu. Imao sam loptu na ruci, ipak se nekako ušuljala pokraj stative u mrežu i ostali smo bez bodova.

Ipak se očekivalo da će Osječani biti opasniji po domaćeg vratara, ali je stvoreno premalo situacija iz kojih se moglo opasnije zaprijetiti.

Ne treba tražiti nikakve alibije, jednostavno nismo bili na onoj razini na kojoj smo odigrali utakmicu s Dinamom. Nismo uspijevali napraviti nešto konkretnije i sada moramo razmišljati kako to popraviti s Hajdukom u idućem kolu kada ćemo morati pružiti više.

Neupitno je da se u mnogočemu osjetio izostanak Marića. Ivušić je o tomu rekao:

Imamo mi dovoljno kvalitetnih igrača da i u takvim situacijama bolje reagiramo. No, svi znamo koliko nam znači naš najbolji strijelac jer je on u stanju zabiti i iz neke polušanse. On se uvijek nađe u prigodi, našao bi se i na Rujevici i svakako nam je nedostajao.

Foto: Pixsell