Veznjaku osječke momčadi nije ni nakon utakmice bilo jasno zašto su poništeni golovi Ndockyta i Lončara.

Među nogometašima Osijeka još su se dugo nakon utakmice prepričavali ključni događaji, a posebice dva poništena pogotka koja su postigli na Aldo Drosini tijekom prvog poluvremena. Svi su razočarani spoznajom da je sudac Zebec nakon pregledavanja snimke i konzultacije s kolegama u VAR sobi, oba puta Puljane vratio s centra i dosudio loptu u njihovu korist.

Ne znam kako suci to komentiraju, ali zar nije kod prvog gola Ndockyta riječ o drugoj akciji, nakon što se lopta odbila od vratnice do domaćeg igrača. On je potom loptu proslijedio do Ndockyta, tako da mi to zaista nije jasno. Poslije mi je netko rekao da je sudac komentirao kako sada navodno postoji neko novo, drukčije pravilo… A i Lončarov gol mi se činio sasvim regularnim. Ne znam baš da je Silva zasmetao njihovom vrataru na mjestu na kojem se u tom trenutku našao. Teško mi je prihvatiti činjenicu da smo na taj način izgubili, komentirao je Dmytro Lopa.

„Ne znam u čemu je problem“

Što se tiče same igre i doživljenog poraza, Ukrajinac je u nekoliko rečenica zaključio:

Iz prvog smo njihovog napada dobili gol, a da smo ga sami „skuhali“. A za nas obično stvari krenu loše kada protivnik povede. Stvorili smo neke šanse, imao ih je s druge strane i domaćin, a ne znam u čemu je zapravo naš problem na ovakvim utakmicama. Žao mi je što ostajemo bez bodova tamo gdje nikako ne bismo trebali.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL