Dvije selekcije Škole nogometa sudjelovale su na jakom turniru u Skopju. 

Glavni grad Makedonije, Skopje, bio je domaćin jakog turnira za mlađe uzraste. Nogometni klub Osijek, odnosno Škola nogometa, imao je predstavnika u dvije selekcije. Pioniri i Kadeti otišli su u Makedoniju s ciljem da ostvare dobar rezultat i da prije početka sezone procjene kolike su im trenutne mogućnosti.

Pioniri su bili smješteni u skupinu s Vardarom, Talentom i Skenderbergom. Pogled na konačni poredak grupne faze turnira izgleda ovako: NK Osijek prvi s 9 bodova (3 pobjede u 3 utakmice) i gol razlika 10:1, zatim Vardar na drugom mjestu s 6 bodova te Talent na trećem mjestu s 3 boda, dok je Skenderberg ostao bez bodova. U četvrtfinalu Pioniri su dočekali vršnjake iz Vojvodine te prilično uvjerljivo slavili rezultatom 3:1. Polufinale nam je donijelo isti rezultat i pobjedu Pionira protiv Shkendije. Nažalost, u finalu je Partizan bio jači i bolji te slavio rezultatom 0:4, ali bijelo-plavi mogu svakako biti zadovoljni prikazanom igrom na turniru i osvojenim drugim mjestom na Skopje Cupu. Za Pionire nastupali su: Luka Dubrović, Krešimir Mirković, Mislav Dogan, David Večerić, Matija Jošćak, Dino Bognar, Toni Vinogradac, Marin Kuzminski, Ivan Lozić, Adrian Mendeš, Mihael Kuprešak, Filip Kovačević, Dario Pudić, Marko Novoselić, Fran Babić, Marko Kos, Davor Čuljak, Mislav Šesto i Matej Hmelina. Trener Pionira je Tomislav Priegl.

Kadeti su u grupnoj fazi natjecanja također bili prvi s osvojenih 6 bodova koliko je imao i Metalurg, ali bijelo-plavi su imali bolju gol razliku. Uz naše Kadete i Metalurg u skupini je još bila Slavija iz Sofije te Shkendija. S prvim mjestom Kadeti su izborili ulazak u četvrtfinale turnira gdje su nažalost bili zaustavljeni od A. Pandev. Rezultat nakon regularnog dijela utakmice bio je 0:0, nakon kojeg se išlo na izvođenje jedanaesteraca gdje je A. Pandev slavila 3:2 i prošla u polufinale. Osječani su tako zauzeli peto mjesto na Skopje Cupu, što također nije loš rezultat, iako da je bilo malo više mirnoće mogao se ostvariti i bolji rezultat. U svakom slučaju čestitke Pionirima i Kadetima na dobrim igrama, rezultatima i naravno, lijepom predstavljanju Škole nogometa i samog kluba. Za Kadete su nastupali: Luka Iveković, Filip Lišnić, Deni Stojanac, Bruno Damjanović, Hrvoje Crnčan, Tomislav Soldić, Ante Habada, Luka Marić, Ivan Ikić, Marin Magdić, Ivan Jakić, Luka Franjić, Borna Brekalo, Patrik Dubravac, Luka Tomas, Patrik Ćavar, Adam Benić, Marko Križić i Marko Vladić. Trener Kadeta je Tihomir Rudež.