Na Memorijalnom turniru Mravunac Fegeli u Vinkovcima nastupile su kadetske ekipe Dinama, Hajduka, Sheriffa iz Moldavije, Cibalije, Rijeke, i konačno, Osijeka.

Osječani su turnir započeli pobjedom protiv Dinama, u vrlo efikasnoj i zanimljivoj utakmici, bolji su bili bijelo-plavi te slavili rezultatom 4:2. Strijelci za Kadete II bili su Stupar, Benić, Vladić i Dietzman. Odmah u drugoj utakmici odigran je i derbi između domaćina Cibalije i Osijeka. Bila je to utakmica koja je odlučivala o prvom finalistu turnira. Kao i obično, teška utakmica, ali zanimljiva gledateljima. Domaćini su pokušavali doći do pobjede, ali bijelo-plavi su još jednom pokazali da su bili bolja momčad na terenu te zasluženo slavili minimalnim rezultatom, 1:0. Strijelac pogotka za pobjedu bio je ponovno Stupar.

Osječani su u finalu turnira čekali Hajduka. Iako se mogla nagovijestiti pobjeda bijelo-plavih, nažalost ona je ipak izostala. U dobroj utakmici, kadeti Hajduka su ipak bili bolji te zasluženo slavili rezultatom 3:1. Pogodak u finalnoj utakmici za Osijek zabio je Antonio Stupar, dok su strijelci za Hajduk bili Bajić, Blagajić i Juginović.
Još ćemo spomenuti kako je treće mjesto osvojila Rijeka koja je svladala Dinamo, dok su peto i šesto mjesto zauzeli Cibalia i Sheriff.
Unatoč izgubljenoj utakmici, čestitamo igračima i treneru Popoviću na dobroj prikazanoj igri i osvojenom drugom mjestu na jakom međunarodnom turniru Mravunac Fegeli.