U tjednu koji je pred nama očekuju nas lokalni derbiji naših selekcija, ali i zanimljivi susreti I.HNL gdje će Pioniri i Kadeti dočekati Varaždince.

 

U četvrtak nas očekuje prava nogometna poslastica, derbi u Donjem gradu. Nogometni klub Olimpija bit će domaćin našim Početnicima i Predpočetnicima. Utakmice ova dva kluba, u kojim god selekcijama one bile, uvijek su zanimljive. Povijest jednih i drugih govori da ćemo zasigurno gledati jednu pravu nogometnu predstavu, iako se radi o najmlađim kategorijama ovih dvaju klubova. Utakmice počinju u 18 sati ( Početnici) i 18:30 sati ( Predpočetnici).

Petak je dan u kojem će naše selekcije biti domaćini, prvo Varaždinu koji dolazi na noge Pionirima i Kadetima u sklopu I.HNL, dok će Mlađi Pioniri i Pioniri II biti domaćini Grafičaru u još jednom gradskom derbiju.
Pioniri i Kadeti su na prvenstvenoj tablici ispred momčadi iz Varaždina i djeli ih sigurna bodova razlika, ali naravno to nije razlog za opuštanje. Kadeti su u prilici pobjedom se opet približiti Lokomotivi koja se nalazi na drugom mjestu. Pioniri su nešto slabije plasirani na tablici, ali i dalje drže sigurnu bodovnu razliku ispred Varaždina. Utakmice Pionira i Kadeta počinju od 15 sati (Pioniri) i 16:45 sati (Kadeti).
Mlađi Pioniri i Pioniri II svoje utakmice s Grafičarom igraju u večernjem terminu. Početak Mlađih Pionira predviđen je za 19:30 sati, dok će Pioniri II na teren izaći u 20:45 sati.

U nastavku teksta možete pogledati raspored svih utakmica bijelo-plavih selekcija. 

Tablice Škole nogometa 

Srijeda
Kadeti II vs Slavonija     17 sati
Juniori vs Slavonija        19 sati

Četvrtak
Olimpija vs Početnici      18 sati
Olimpija vs Predpočetnici 18:30 sati

Petak
Pioniri vs Varaždin         15 sati
Kadeti vs Varaždin         16:45 sati
Mlađi Pioniri vs Grafičar 19:30 sati
Pioniri II vs Grafičar       20:45 sati

Subota  
Kadeti II vs Graničar        9 sati
Juniori vs Graničar         11 sati

Nedjelja
Graničar vs Mlađi Pioniri  9:45 sati
Graničar vs Pioniri II      11 sati