Produkcijska ekipa NK Osijek TV od travnja 2017. realizirala je 31 emisiju, a subotnja će biti kolaž i presjek onoga što smo radili i snimali.

U drugoj polovici travnja 2017. produkcijska ekipa NK Osijek TV isporučila je u javnosti prvi Bijelo-plavi jedanaesterac. Riječ je o serijalu emisija, dakako vezanim uz Bijelo-plave, koji je brzo stekao naklonost gledatelja, posebice navijača i simpatizera našeg prvoligaša. Ovoga proljeća, dakle, obilježavamo tri godine otkako smo jednu zanimljivu ideju uspjeli realizirati i pretvoriti u rado gledani sadržaj na malim ekranima. Već smo u četvrtoj sezoni njegova prikazivanja, iza nas je 31 epizoda i veselimo se svakoj sljedećoj. Prva nadolazeća je u subotu, 25. travnja, s početkom u 20 sati na klupskom YouTube kanalu i bit će to, zapravo, jedan poseban kolaž i miks onoga što smo radili u proteklom trogodišnjem razdoblju.

Prvi puta s dvojicom voditelja

U ovaj specijal uvrstili smo popularne izazove, odnosno zabavne igre u kojima su sudjelovali naši nogometaši, a mogli ste ih kroz Bijelo-plavi jedanaesterac bolje i upoznati, saznati nešto više o njima i izvan nogometnih terena. Neki su nam prezentirali kako im izgleda svakodnevica od ustajanja, treninga, slobodnog vremena, novih obveza, pa sve do odlaska na spavanje… Imamo i onih koji su svoje posebne loptačke vještine pokazali u svojevrsnoj školi onoga što najbolje čine na terenu. Intervjuirali smo brojne sugovornike na našem stadionu, mnogima smo i mi išli u goste, prateći i događanja izvan profesionalnog sporta. Vidjet ćete i kako smo iščekivali derbije u Gradskom vrtu, saznati što se zapravo događa(lo) izvan kulisa, gdje smo sve zavirili našim kamerama, ali i prisjetiti sjajnih atmosfera s nekih kultnih europskih stadiona na kojima smo gostovali. Prvi puta uz dvojicu voditelja, ova će emisija uistinu biti posebna!